Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg, milyen klipet forgatott a Pain a Joakim Brodénnel közösen felvett Call Me-re!

pain_cSzeptember 9-én jelenik meg a Pain új nagylemeze. A Coming Home már a nyolcadik lesz a sorban Peter Tägtgren indusztriális beütésű zenekarától, amely öt évvel követi a legutóbbi You Only Live Twice-t, és most bemutatták róla a Joakim Brodén vendégeskedésével készült Call Me dal klipjét.

Tavaly elsősorban a Till Lindemann-nal közös Lindemann-lemez, a nagysikerű Skills In Pills kapcsán hallhattunk a multihangszeres stúdiógururól, a Hypocrisy főnökéről, Peter Tägtgrenről, aki ősszel egy új Pain-albummal jelentkezik a Nuclear Blastnél. „Zeneileg a Coming Home onnan indul tovább, ahol a Pain és a Lindemann befejezte", mondja a lemezről Peter. „Kísérletezősebb, mint bármi, amit eddig csináltam: akusztikus gitárok, nagyzenekari hangszerelések a Carach Angrenből ismert Clemens segítségével, meg pár vendégénekes. Sebastian Tägtgren pedig óriási munkát végzett a doboknál."

A Sabaton frontemberével, Joakim Brodénnel közösen felvett Call Me dal klipjét alább máris meg lehet nézni. Tägtgren ősszel a The Vision Bleak társaságában koncertezik Európában. Magyar buli nem lesz, de október 17-én, a bécsi Szenében meg lehet nézni a Paint. A Black Knight

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.