Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem Zakk Wylde gitározik Ozzy Osbourne új lemezén

0429ozzyzakkNem játszik Ozzy Osbourne nemrég elkészült új albumán Zakk Wylde. Ezt maga a gitáros tette egyértelművé egy friss interjúban.

Post Malone egyik dalában, a Take What You Wantban bukkant fel nemrég vendégként Ozzy Osbourne, aki a munkálatok közben olyan jól összehaverkodott Andrew Watt producerrel, hogy egy nagylemezt is összeraktak közösen. Utóbbi azonos azzal a fiatal gitárossal, aki pár éve Glenn Hughesszal és Jason Bonhammel zenélt a California Breedben.

Mivel az anyagról nem tudni semmiféle érdemi részletet, eddig az is kérdéses volt, hogy vajon az énekes mellé az utóbbi években visszatért Zakk Wylde gitározta-e fel a dalokat, most azonban megérkezett a válasz. „Nem, semmit sem csináltunk arra a lemezre”, mondta a gitáros a The Cassius Morris Show-ban. „Ozzy néhány barátjával jammelt, akiket ismer. Említette, hogy hé, Zakk, épp most fejeztem be pár dal felvételét, én meg annyit feleltem erre, hogy ez tök jó, Ozz. A Post Malone-dal mindenesetre baromi jó. Úgy fél évvel ezelőtt amúgy Post lejött egy Black Label Society-bulira, még az Ozzy-dolog előtt. Nagyon jó srác, Ozzy pedig remekül megtalálta a helyét a dalában. De nem, nekem semmi közöm ahhoz az anyaghoz, amit most felvett. Viszont bármikor összejöhetünk és felvehetünk együtt egy másikat. Szóval minden rendben van.”

Zakket természetesen megkérdezték az énekes egészségi állapotáról is, hiszen a műtétjei után még mindig lábadozó Ozzy ismét elhalasztotta jövő év elején esedékes európai koncertjeit. „Épp a minap találkoztunk, hiszen részt vett a lányom esküvőjén. Csinálja a rehabilitációs kezeléseket, ilyesmi. Meg akartuk csinálni most ezeket a bulikat, de az orvosai azt mondták, még nem áll rá készen. Olyan ez, mint a sportolóknál: amennyiben még nem állsz készen a visszatérésre, nincs értelme kockáztatni, mert csak még jobban megsérülsz. Akkor kell nekiindulni, amikor már tényleg rendben vagy. Attól aligha kell tartanunk, hogy senki sem fog eljönni, amikor úgy dönt, hogy készen áll. Mondtam is neki: Ozz, emiatt ne aggódj, amikor minden rendben, lenyomjuk a bulikat, és hidd el, hogy így is mindenki ott lesz.”

 

Hozzászólások 

 
#5 shmonsta 2019-10-26 12:16
A Judgment Night meg a Spawn filmzenéknél is ment a nyafogás egyeseknél (meg kb. az összes hasonló fúziónál), aztán mégis mindkét tábornál arattak. Erre a számra is egy rakás pozitív reakciót olvastam mindkét oldalról és tényleg jól sikerült. Nem összeerőszakolt ák a két szereplőt, hanem a közös halmazukat találták meg. Ozzy hangja remekül működik más műfajokban, Aaron Funk Sabbath Dubjai is atom súlyosak és nagyon szuperek.
Idézet
 
 
#4 deniro2 2019-10-25 21:07
Ozzy jó erős gyógyszereket szedhet, ha annyira eltévedt, hogy egy ilyen trágya zenében kötött ki...:) Ráadásul teljesen indokolatlan is a vendégszereplés e, hiszen nem valószínű, hogy a Post Malone és az ő hallgatóinak a minimálisnál nagyobb közös metszete lenne. Mindenesetre remélem, hogy az új producer haver nem barmolta szét Ozzy utolsó lemezeinek egyikét...
Idézet
 
 
#3 Goodbye 2019-10-25 20:14
A komputer dob hozzátartozik a műfajhoz. Az effektezett ének szintén. Bár az Ozzyra is jellemző évtizedek óta.
Idézet
 
 
#2 Asidotus 2019-10-25 19:14
Idézet - Medve László:
Így is lehet (nyilatkozni)...

De mi ez a komputer dob és ez az effektezett ének?!?

ne kerülje el a figyelmedet, hogy ez nem Ozzy-dal, hanem a rapper srác dala
Idézet
 
 
#1 Medve László 2019-10-25 14:31
Így is lehet (nyilatkozni)...

De mi ez a komputer dob és ez az effektezett ének?!?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.