Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem volt rosszindulatú a Tony Iommi torkából kiműtött újabb csomó

0528iommiSzerencsére nem rákos elváltozás volt az a csomó, amit Tony Iommi torkában találtak néhány héttel ezelőtt. A Black Sabbath gitárosa így nyugodtan készülhet zenekara utolsó fellépéseire, és még inkább az azokat követő boldog nyugdíjasévekre.

Egy elváltozás miatt ismét orvosi beavatkozásra szorult decemberben Tony Iommi, miután találtak egy csomót a torkában. A Black Sabbath gitárosa évek óta limfómával küzd, elsősorban ez az oka annak is, hogy a csapat a jelenleg futó The End turné után visszavonul. A műtétet követő szövettani vizsgálatok után szerencsére kiderült: a mostani elváltozás nem volt rosszindulatú. „Karácsony napján tudtam meg, hogy nem volt rákos a csomó, ami briliáns. Szóval teljesen jól vagyok. Bár ezt talán nem kellett volna mondanom, mert így meg lehet, hogy most a lépcsőn fogok leesni!”, nevetett Tony a Planet Rocknak adott interjújában.

Iommi legutóbb egy különleges zeneművet komponált a Birminghami Katedrális részére. A Sabbath legközelebbi koncertje január 17-én lesz Kölnben, utána pedig már csak brit és ír fellépések várnak rájuk. Jelenlegi állás szerint a zenekar február 2-án és 4-én adja utolsó koncertjeit, természetesen hazai pályán, a birminghami Genting Arenában. A zenekar júniusi budapesti fellépéséről itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
+2 #4 Mortarion 2017-01-08 19:11
A budapesti koncertre volt jegyem, de 1 honappal elotte koltoztem ki Anlgiaba, ugyhogy vaterom lett a szerencses es meg lathatta oket eloben. Annyira tetszett neki, hogy most megy Jethro Tull-ra is egyik baratjaval. Orulok. :P

En meg most Januar vegen, csak elkapom oket a baratnommel, Londonban :)
Idézet
 
 
+4 #3 2BIG 4U 2017-01-08 03:08
Orom ezt olvasni! Minden egyes nappal jobban belezugok a BS zenejebe, ez az ember zseni.

Mar nem emlekszem hol, de olvastam egy interjut Tony Martinnal, amiben az enekes arrol beszel, hogy miutan lemennek a mostani BS bulik Ozzyval, Iommi szeretne egy Tony Martin-os Reunion turnet es kerte az enekest, hogy legyen keszen ra. Meglatjuk!
Idézet
 
 
+2 #2 GTJV82 2017-01-07 14:29
Kíváncsi leszek, mert volt róla szó, hogy ha lemegy a klasszikus felállással az összes koncert studióban akár újra zenélne Glen Hughes vagy Tony Martin oldalán újra.
Micsoda lemezek születhetnének még... :)
Idézet
 
 
+18 #1 Wendiii 2017-01-07 09:33
Ilyen jó híreket szeretnék olvasni egész évben. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.