Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem tudom elképzelni, hogy működő zenekarként turnézzunk meg dolgozzunk”

2017-es, tragikus kimenetelű autóbalesetük óta nem nagyon lehetett hallani az Adrenaline Mobról. Russell Allen énekes most hivatalosan is kimondta, amit mindenki sejthetett: a zenekarnak annyi.

0429amob

2017 nyarán súlyos közúti balesetet szenvedett az Adrenaline Mob, amikor egy kamion irányt változtatott, és nekisodródott a zenekar kisbuszának. Utóbbi egy defekt miatt vesztegelt az út szélén, és eredetileg egy több járműből álló konvoj részeként tartott St. Petersburg, a csapat következő koncertjének helyszíne felé. A balesetben David Zablidowsky basszusgitáros és Janet Rains, a zenekar turnémenedzsere életét vesztette, de többen is megsérültek, így például Russell Allen énekes is. Az Adrenaline Mob körül azóta csend honolt, most azonban Allen a Breaking Absolutes With Peter Orullian videóinterjú-sorozatban elmondta: részéről ennyi volt a sztori. „Nem hinném, hogy valaha is képesek lennénk folytatni – szögezte le az énekes. – Nem lenne ellenemre egyes zenei ötletek újrahasznosítása, hogy talán… Szóval, sosem fogom azt mondani, hogy nem játszom többé olyan stílusú zenét. De annyi mindennek kellett volna még történnie Dave-vel és azzal a zenekarral, hogy nem tudom elképzelni, hogy működő zenekarként turnézzunk meg dolgozzunk, mert… egyszerűen még nem lennék képes rá. Majd meglátjuk, ha a jelenlegi dolgaim lefutnak, talán akkor elgondolkodom rajta. De örök sebhely ez nekem, ami mindig ott lesz rajtam. És nagyon is tudatában vagyok, milyen hatással volt az elvesztettek családjaira, hogy mit jelent nekik ez a zenekar. Senki emlékét sem fogom beszennyezni azzal, hogy olyasmit teszek, ami esetleg felzaklathatja a hozzátartozóikat. Vagyis csak úgy történhet valami, ha mindenki ki tud vele egyezni. Leginkább én.”

Az underground szupergroupként indult Adrenaline Mob három nagylemezt jelentetett meg karrierje során. A csapat szép reményekkel kezdett, ám sosem tudta azokat valóra váltani, és végig úgy tűnt, hogy balszerencsés csillagzat alatt születtek: útjukat személyi feszültségek, tagcserék és tragédiák szegélyezték. Nem Zablidowsky és a turnémenedzser halála volt az első sorscsapás, ami érte őket, hiszen A.J. Pero dobost szintén turné közben vitte el egy szívroham.

 

Hozzászólások 

 
#1 csillus 2021-06-28 22:43
Világ vége! :-(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.