Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem tudni, miért nem vállalja Hoglan a tavaszi Fear Factory turnét

Kihagyja a Fear Factory nagyszabású tavaszi amerikai turnéját Gene Hoglan, ám egyelőre sem azt nem tudni, mindez érinti-e a dobos zenekari tagságát, sem azt, hogy ki helyettesíti majd a Noise In The Machine címen futó körúton.

A Fear Factory április végétől a Shadows Fall, a The Browning, a The Devastated és a Legacy Of Disorder társaságában indul neki az Egyesült Államoknak, ám Gene Hoglan überdobos nélkül. „Biztos vagyok benne, hogy akárkit is ültetnek be a turnén a dobok mögé, az tökéletes megfejtés lesz majd”, mondja Gene. „Csakis a legjobbakat kívánom nekik a turnén, és biztos vagyok benne, hogy mindenki a lehető legjobban jön majd ki ebből az egészből.”

A mindig ötezer különböző bandában érdekelt Hoglan ennél bővebben nem indokolta döntését, vagyis nem tudni, van-e köze mindennek ahhoz, hogy a Testament teljes jogállású tagként is meg akarja kaparintani a következő időszakra…

A Los Angeles-i cybermetalosok új albuma, a The Industrialist június 5-én kerül majd a boltokba. A Rhys Fulber producerrel, illetve Greg Reely és Logan Mader keverési segítségével elkészített konceptlemezen még nem játszik a Fear Factory nemrég csatasorba állított új basszere, Matt DeVries.

Hoglannel nemrég készített interjúnkban sok minden egyéb mellett természetesen a Fear Factoryról is kérdeztük a mestert.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.