Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Testament főállásban is foglalkoztatná Gene Hoglant

Gene Hoglan már feldobolta a Testament április 27-én megjelenő új lemezét, a The Dark Roots Of Earth-öt, és jelenleg épp aktívan turnézik is az észak-kaliforniai thrasherekkel, ám eddig még nem kötelezte el magát hivatalosan is a banda mellett. Mint egy friss interjúból kiderült, a dolog tulajdonképpen egyedül rajta múlik…

„Szeretnénk, ha Gene állandó tagként is csatlakozna hozzánk, de egyelőre szerintem csak egy-egy turnéra tekintünk előre”, mondta Chuck Billy, a Testament énekese a Horns Up Rocks!-nak. „Vagyis most még semmi sem biztos. Ezt a turnét jóformán váratlanul kellett lejátszanunk a lemez megjelenése előtt, tehát igazából időnk sem volt még gondolkodni a kérdésen.”

Chuck az interjúban felidézte azt az időszakot is, amikor Hoglan egy rövid ideig már dobolt hivatalos tagként a Testamentben. „Gene a ’97-es Demonic albumunkon már bemutatkozott, vagyis pontosan tisztában voltunk a képességeivel, és azzal, mi mindent tud letenni az asztalra. Tudtuk azt is, hogy másféle dobolást hoz majd a bandába, hiszen más stílusú ütős, mint Paul Bostaph. De működik a dolog. Eric Petersonnak eleve megvoltak a dobtéma-ötletei az új lemezhez, vagyis Gene-nek csak hozzá kellett ezekhez tennie a saját stílusát.”

Gene Paul Bostaph kézsérülése miatt nyerte meg az új Testament album feldobolását, rajta kívül a Lamb Of God ütőse, Chris Adler is hozzájárult az anyaghoz két dal erejéig. A fix tagság lehetősége Bostaph távozását követően merülhetett fel először. Kérdés persze, mennyire fér bele Hoglan időbeosztásába még egy fullos zenekari tagság, hiszen ő a hamarosan szintén új lemezzel jelentkező, a Testamenthez hasonlóan turnémániákus Fear Factory főállású ütőse is, és egyéb projektekben is érdekelt.

Hoglannek a napokban egyébként duplán helyt kell állnia a Testament Anthraxszel és Death Angellel közös turnéján, hiszen a haldokló édesanyjához hazautazott Charlie Benantét is ő helyettesíti az Anthraxben. Ahogy azonban az az alábbi videókon is látható, különösebben nem jött zavarba a feladattól…

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.