Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem tud elszakadni a horrorbiznisztől Rob Zombie

0502rzNoha tavaly még azt nyilatkozta, nem készít több horrort, Rob Zombie azért szerencsére nem képes kibújni a bőréből. A júniusban végre Budapesten is fellépő énekes félredobta régóta készülő jéghokis mozijának tervét, és egy újabb rémfilm munkálatainak előkészítését kezdte meg.

Rob Zombie immáron két éve dolgozott a Broad Street Bullies című jéghokis filmen, amely a ’70-es évek híres Philadelphia Flyers csapatának sztoriját mesélte volna el, akik híresek voltak agresszív játékukról, illetve arról, hogy megverték a szovjet válogatottat is. Az énekes azonban most mégis félretette a projektet, méghozzá egy újabb horror kedvéért. „Hirtelen támadt egy ötletem, amit a producerek is imádtak, és nagyon sürgősen össze akartak hozni”, magyarázta a döntés hátterét az új-zélandi 3 Newsnak Rob. „Aztán az egész egyfajta különös licitháborúba torkollott, és ez lesz most a következő filmem.”

A konkrét sztori egyelőre nem ismert, de a hangulat és a megközelítés valószínűleg az énekes korai rendezéseivel lesz majd rokon. Zombie legutóbbi rendezése, a The Lords Of Salem tavaly debütált néhány kiemelt moziban, illetve az amerikai kábelhálózatokon.

Karrierje során első ízben, június 16-án Rob végre Budapesten is fellép, méghozzá a Megadeth és egy hamarosan bejelentendő harmadik zenekar társaságában, az első magyarországi Aerodrome Fesztiválon. További információk a rendezvény weboldalán és facebookos felületén.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.