Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem lesz ősszel Death Angel buli Budapesten

Nem jön ősszel Budapestre a Death Angel a Neckbreaker's Ball turnéval, mivel a Bay Area-i thrasherek az egész koncertsorozatot lemondták. Mark Oseguedáék egyelőre nem árulták el a konkrét indokot, de a döntés hátterében állítólag egy kihagyhatatlan lehetőség áll.

„A zenekar előtt egy elképesztő lehetőség villant fel, így le kell mondanunk a turnét a Dark Tranquillityvel, az Eluveitie-vel, a Varggal, a Mercenaryvel és az Omnium Gatherummal", áll a Death Angel sajtóközleményében. „Egyelőre nem árulhatjuk el a pontos részleteket, de amint nyilvános lesz a háttér, mindenkit tájékoztatni fogunk. Reményeink szerint az összes rajongónk, sőt, az összes igazi metal rajongó meg fogja érteni a döntésünket. Sajnáljuk, hogy nem nyomhatjuk a metalt megint az európai közönségnek, de jövőre megint átmegyünk egy meglepetésműsorral, és szétrobbantjuk az agyatokat!"

Kíváncsian várjuk, vajon kinek az amerikai turnéjára társul be Amerikában a zenekar, amiért ilyen simán törölték az európai bulikat... A Death Angel helyett a svájci hardcore/thrash banda, a Gurd lép majd fel a Neckbreaker's Ball turnén, így a november 1-jei budapesti állomáson is.

A zenekar márciusi fővárosi koncertjéről itt írtunk.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Hammewrengő 2011-07-28 08:06
Basszus, ez nagyon nem jó hír nekünk!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.