Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem kérnek Gene Simmonsból Jacko emlékbuliján

Kihúzták a szervezők a KISS-t arról a nagyszabású Michael Jackson tribute koncertről, amelyet október 8-án rendeznek a walesi Cardiffban olyan sztárok részvételével, mint Leona Lewis, Christina Aguilera vagy Smokey Robinson. A törlés oka Gene Simmons nyilatkozataiban keresendő, amelyeket két évvel ezelőtt, nem sokkal Jacko halála után tett.

A szervezők azt mondták a TMZ bulvárportálnak, hogy Jackson rajongói hívták fel a figyelmüket a KISS basszusgitáros/énekesének néhány kijelentésére. A jó öreg Gene természetesen Jacko ellentmondásos szexuális irányultságáról beszélt pár interjúban nem sokkal azután, hogy minden idők leghatalmasabb popsztárja máig tisztázatlan körülmények között 2009 júniusában elhunyt. „Gene Simmons szerencsétlen mondatai miatt egyetértettünk abban, hogy habár Michael nagyra értékelte a KISS-t, nincs más választásunk, mint visszavonni a feléjük tett meghívásunkat a tribute koncertre", fogalmaztak a nagyszabású rendezvény megálmodói.

Simmons a sérelmezett 2009-es mondatok után még tavaly is azt mondta a Classic Rock magazinnak, hogy meggyőződése szerint Jacko gyerekmolesztáló volt, hiába mentették fel minden hasonló vád alól, és hiába vallotta be az énekes halála után az őt elsőként hasonlókkal megvádoló fiatal is, hogy hazudott. „Ismertem Michaelt, belefutottam pár alkalommal, először még azelőtt, hogy szupersztár lett volna", mondta akkor Gene. „Ez azokban az időkben volt, amikor még Cherrel éltem, ő pedig a Jackson Five tagja volt. Aztán az idő haladt előre, és teljesen mindegy, milyen kedves emlékeim és kedves elképzeléseim voltak Michaelről, egymás után érkeztek a pedofilvádak... Ó, istenem. Ismertem több muzsikust is, akikkel turnézott, és az egyikük azután lépett ki, hogy látta: fiúk jönnek ki a hotelszobáiból. Nem zörög a haraszt... Számomra nem kérdéses, hogy Michael molesztálta azokat a kölyköket. Nem fér hozzá kétség. Soha az életben nem hallottam olyan nőről, aki akár csak utalt is volna arra, hogy valaha is fizikai kapcsolata lett volna Michaellel. A rá tett szexuális utalások midegyike kölyköktől, méghozzá 10-14 éves fiúktól érkezett. Sosem nőktől, sosem idősebbektől, sosem felnőtt férfiaktól."

A KISS tehát októberben nem játszik a tribute koncerten, de jövőre úgyis turnézhatnak eleget, hiszen az év elején máris érkezik az új nagylemez, amely a legfrissebb hírek szerint Monster címen jelenik majd meg az eddig rebesgetett Revolution helyett.

 

Hozzászólások 

 
+1 #6 Mr. Cool 2011-08-18 14:13
Azért az, hogy nem értékes, vagy különleges Jacko, túlzás. Én csípem a dalait és remek énekes volt. Nem beszélve arról, hogy néhány rockzenész pályáját is segítette azáltal, hogy együtt zenélt velük. (Van Halen, Steve Stevens, Slash)
Idézet
 
 
+4 #5 mrataxi 2011-08-18 13:50
nem valami szervi baj volt jackónál, ami miatt soha nem lett "férfi"? vagy az is csak urban legend?
Idézet
 
 
+4 #4 suizidium 2011-08-17 13:38
Gene megteheti hogy az őszintét nyilatkozza a Jacko-hoz hasonló "érinthetetlenek "ről. nagy fej az öreg, lesz jobb dolga mint a kábeltévén követni az emlékbuli eseményeit.-)
Idézet
 
 
+5 #3 Joel Simoni 2011-08-17 13:24
Maximálisan egyetértek a jó öreg Gene bácsival, sajnos Jacko családtagjai, barátai, rajongói ezt nem képesek elhinni, felfogni vagy elismerni. Persze ez is érthető, senki nem fogja pedofilozni azok közül, akiknek még mai is termeli a pénzt.

Ettől függetlenül az egyik legnagyobb énekes, előadóművész volt!
Idézet
 
 
+3 #2 Draveczki-Ury Ádám 2011-08-17 12:13
Ettől még a Thriller a valaha kiadott legsikeresebb lemez, a titulus ennek szólt elsősorban. Az, hogy kinek mi tetszik, más kérdés.
Idézet
 
 
+3 #1 TopFeri 2011-08-17 11:37
"minden idők leghatalmasabb popsztárja"

Az ilyen megnevezéseket sohasem szerettem, mert jellemzően nem a valós teljesítmény/népszerűség alapján születnek, hanem a média nyomására. M. J. zenéjét például sosem tartottam különösnek vagy értékesnek (sőt, kifejezetten irritáló számomra). Hogy mégis a "hallhatatlanok" közé került, nem saját érdeme.

Szomorú, hogy például Eric Claptont (aki milliószor értékesebb zenész, sokkal komolyabb életművel) sohasem fogják egy lapon említeni M. J.-vel. De a mai világ már csak ilyen, a tömeg azt eszi, amit kap.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.