Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem kell aggódni, Lemmy „él, lélegzik, beszél, kefél, iszik, eszik, olvas”

Noha Lemmy egészségi állapota miatt két másik fellépés után a június 28-ai With Full Force fesztiválos koncertjét is lemondta a Motörhead, a zenekar közleményben igyekszik megnyugtatni a híveket, hogy a bibircsókos jól van. A 68 éves frontember szívébe nemrég defibrillátort építettek.

„Örömmel jelentjük, hogy az ezzel ellentétes és ellentmondásos pletykákkal ellentétben Lemmy él, lélegzik, beszél, kefél, iszik, eszik, olvas, és hamarosan visszatérünk a koncertezéshez”, jelent meg Kilmister hivatalos facebookos oldalán. „Mint ahogy arról a sajtó is beszámolt, ki kellett állnia a boxba tavasszal egy kis egészségügyi feljavítás erejéig, a mostani megbetegedése pedig szerencsétlen módon ilyen rövid idő után követte ezt a beavatkozást. A Lemmy & Co. azonban a maradj nyugodt és menj tovább-gondolkodásmódot képviseli. A rajongók még a nyáron számíthatnak némi élő Motörhead akcióra, ősszel pedig az utóbbi évek legizgalmasabb Motörhead lemeze, az Aftershock is megjelenik.”

A banda a With Full Force mellett a Graz melletti Seerock fesztivált, illetve egy milánói bulit törölt, miután vérömleny alakult ki Lemmynél, és orvosai megtiltották neki, hogy repüljön. A vérömleny olyan, a test akármely részén kialakuló massza, amelyet az érpályákból kilépett vér alkot, és vagy egy szerven, vagy a szöveteken, vagy ezek között helyezkedik el. A helyzet súlyossága attól függ, mekkora, és hol alakul ki, a legtöbb teljesen ártalmatlan. A frontembernek nemrég ugyanolyan defibrillátort kellett beépíteni a szívébe, amilyennel Slash is él már egy jó ideje, ketyegője ugyanis nem bírta a masszív piálást, és több probléma is akadt vele az utóbbi időben.

 

Hozzászólások 

 
#2 Aladin 2013-07-01 21:49
Kíváncsi vagyok, ki lesz az az első sztár, akit majd a dublőre alakít halála után napszemüvegben a színpadon...
Ha nem tudsz olvasni a sorok között, nyomd csak a mínuszokat...
Idézet
 
 
+13 #1 Codename333 2013-06-30 08:00
Hát nincs gonnd akkor örülök.Ez az ember még nem mehet el :D És kurvára várom az új Motörheadet.Már am is pont kellene egy új lemez tőlük.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.