Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem fogok önmagam paródiájaként, kizárólag a pénzért koncertezni”

0725lemmyLemmy nem ringatja magát illúziókba, és saját bevallása szerint pontosan tudja: a Motörheadnek előbb-utóbb vissza kell majd fognia a turnézást. Az elmúlt egy évben sok egészségügyi problémát megélt frontember most mindenesetre jól van.

„Már látom azokat az időket, amikor a Motörhead kevesebb időt tölt majd turnézással, és sokkal inkább a stúdiómunkára koncentrál”, mondta a Rolling Stone-nak Lemmy. „Persze addig folytatjuk a koncertezést, ameddig bírom, mert tartozunk ennyivel azoknak az embereknek, akiknek a jóvoltából turnézhatunk. Teljesíteni kell. De ha erre már nem leszek képes a megfelelő mértékben, biztos, hogy nem fogok önmagam paródiájaként, kizárólag a pénzért koncertezni. Sosem tennék ilyet. Láttam másokat, amint megteszik, és egyenesen rémisztő. Öreg vagyok, tudod? Két év múlva 70 éves leszek, ami nevetséges. Hogy történhetett ez velem?”

A mester a magazinnak azt is elárulta: az elmúlt bő egy évben, mióta lábadozik, igen sokat számíthatott Slashre, aki rendszeres vendég volt nála Los Angeles-i otthonában. „Többször járt nálam ebben az időszakban, mint előtte összesen, és bátorított. Kibaszott jó arc”, összegezte a helyzetet Lemmy.

A Motörhead európai bulijai június 24-én kezdődtek Milánóban, de ott lesznek az idei With Full Force-on és Wackenben is, illetve orosz és fehérorosz fellépések is várnak rájuk. A zenekar szeptember 22-26-tól saját luxushajós fesztiválon vesz majd részt Florida partjainál, ahol rajtuk kívül többek között a Megadeth, az Anthrax, Zakk Wylde, a Danko Jones és a Fireball Ministry is ott lesz.

 

Hozzászólások 

 
+8 #7 Venomádi 2014-07-02 17:20
Talán mókás talán nem, de mindenki pénzből eszik, szarik így aztán kellemetlen mellékhatása egy turnénak az is, ha esetleg jön be pénz belőle. Micsoda felfedezés igaz? Ő számomra a hiteles ember, úgy éli az életét ahogy látod nincs szarozás. Ez az ő keresztje, a missziója.
Idézet
 
 
-7 #6 gszc8 2014-07-02 14:32
Ez mókás, hiszem már hosszú évek óta szinte kizárólag a pénzért koncertezik.
Idézet
 
 
+9 #5 necromedve 2014-07-01 22:57
Tök jó, hogy 68 évesen még mindig csak azokat az időket látja, mikor kevesebbet turnézik, többet stúdiózik. Az meg eszébe se jut, hogy "nyugdíjazza" magát. Látszik, hogy szereti a "munkáját".
Idézet
 
 
+8 #4 tripty kohn 2014-07-01 21:17
Szerintem pedig, bármennyire is szeretem a 'Headet, stúdióznia sem lenne már kötelező, hiszen amit már eddig letettek az asztalra, az már elég hallgatni való az örökkévalóságig . Bár tudjuk..."mind halálig rák end rolll".... ;-)
Idézet
 
 
+6 #3 Pitta 2014-07-01 20:28
Én még csak 27 éves vagyok, mégis a mai rockzenészek között egyáltalán nem találok olyat akinek a zenéje megfogna. Sajnálom, de nekem már a thrash metal zenekarok többsége is túl zúzda. A dallamos zenék, Alice Cooper, az Aerosmith, Ozzy és a Sabbath, a Motörhead, a Guns és az ehhez hasonlók amik megfogtak. Szeretem a jó popzenét de sajnos abból is ezt a generációt, így ha kihalnak, akkor nekem ennyi volt a zene. Ezek a mindenféle hörgős, ordibálós zenék nekem semmi örömöt nem okoznak :( A másik meg az, hogy ez az attitűd amit pl. Lemmy is képvisel nincs meg bennük. Nem tudok felnézni rájuk ahogy a színpadon állnak.

Ebben a hónapban két hét eltéréssel volt szerencsém látni Alice Cooper-t (már 9-edszer) és az Aerosmith-t (másodszorra) és alig bírtam elképzelni, hogy a kirobbanó formájuk ellenére 'majd 70 évesek és gyakorlatilag 3-4 éven belül az egésznek vége lesz. Azért remélem ha Lemmy már tényleg nem tud többé a színpadra állni, még sokáig tevékenykedhet a stúdióban.
Idézet
 
 
+19 #2 Codename333 2014-07-01 17:58
mindig is imádtam az öreg hozzáállást :D
Két év múlva 70 éves leszek, ami nevetséges. Hogy történhetett ez velem?”
Az igazi Rocker
Idézet
 
 
+18 #1 Kobold 2014-07-01 16:43
Telik az a rohadt idő :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.