Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Négy számot is meg lehet hallgatni a pénteken megjelenő új Blackmore’s Nightról

0707bnAll Our Yesterdays címmel szeptember 18-án, a Frontiers gondozásában jelenik meg a Blackmore's Night új nagylemeze. Az albumról már négy szám is nyilvános, amelyek közül hármat mi még nem mutattunk be, szóval most megragadjuk az alkalmat, és íme.

Miközben jövőre Ritchie Blackmore négy koncert erejéig visszatér a rockzenéhez, közben azért persze nem teszi jégre a feleségével vitt Blackmore's Night projektet sem. A folkos-akusztikus formáció új albuma All Our Yesterdays címmel jelenik meg jövő pénteken, és több dalt is meg lehet róla hallgatni. Ritchie Blackmore és Candice Night új anyaga több különböző formátumban is napvilágot lát, a szimpla CD és digitális változat mellett lesz DVD-vel kiegészített CD, dupla bakelit és box set is, benne a deluxe CD/DVD-vel, a két vinyllel, egy L-es méretű pólóval, poszterrel és litográfiával.

Maga a zene továbbra is akusztikus, reneszánszos-folkos hatású muzsika, amelyet a szerzőpáros bevallása szerint a múlt és a jelen témaköre mellett Ritchie és Candice városa, illetve az ott tartott összeülős-gitározós estek inspiráltak. Ezek hatására kerül fel az anyagra Mike Oldfiled Moonlight Shadowjának, Linda Ronstadt Long Long Time-jának és Cher, illetve Sonny Bono I Got You Babe-jének feldolgozása is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.