Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nagy pénzek a felsőházból

Szeptember 23-án jelenik meg Európában a House Of Lords új albuma, a Big Money. Az előző évtized első felében újjáalakult, majd némi tévelygést követően csúcsformájához visszatalált amerikai hard rock csapat frontembere, James Christian elhajlásoktól mentes lemezt ígér.

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy ez már a negyedik House Of Lords lemez, amit ugyanazzal a felállással készíthettem el", mondja az albumról Christian (bár nem tudjuk, miért, mivel a basszusgitárosi poszton akadtak közben mozgások). „Mindenkivel rendkívüli módon élvezem a közös munkát, és további lemezeket szeretnék csinálni velük a jövőben. Mark Baker társszerzőként is szerepel az utolsó két albumon, és nagyon szeretek vele dolgozni. Teljesen egy húron pendülünk a dalszerzést illetően."

Christian a One Man Down című dalt egyenesen a House Of Lords történelmének legnagyobb alkotásaként jellemzi az előzetes nyilatkozatban, és egyúttal klasszikus vonalvezetésű lemezt ígér. „A célunk mindig is az volt, hogy a lehető legjobb dalokat rögzítsük. Mindig több nótát írunk annál, ami felfér egy CD-re, így aztán könnyen kiválogathatjuk közülük a legjobbakat. A stílust tekintve pedig mindig is melodikus rockbanda leszünk. Ez az a zene, ami miatt muzsikusokká váltunk, tehát örökké hűek is leszünk ehhez a vonalhoz."

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Big Money
02. One Man Down
03. First To Cry
04. Searchin'
05. Someday When
06. Livin' In A Dream World
07. The Next Time I Hold You
08. Run For Your Life
09. Hologram
10. Seven
11. Once Twice
12. Blood

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.