Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

My Will Be Done: új dal a novemberben Budapesten koncertező Powerwolftól

Új dallal jelentkezett a Powerwolf. Egyelőre nem tudni, mikor jelenhet meg a német heavy metalosok következő nagylemeze, ellenben hamarosan Budapesten játszanak.

0401pw

My Will Be Done címmel friss szerzeményt tett közzé a Powerwolf. Ez már a második single a csapattól a tavasszal bemutatott Sainted By The Storm után, amely a tavaly júliusban, Call Of The Wild címmel boltokba került legutóbbi stúdiólemezt követi. Az album megjelenését a tervek szerint már tavaly ősszel grandiózus európai turné követte volna, ezt azonban a járványhelyzet miatt eltolták. Ez természetesen a magyar fellépést is érintette, amely így 2022. november 16-án lesz a Barba Negrában. A zenekar eddigi karrierje legmonumentálisabb, leggrandiózusabb színpadképét és show-ját ígéri a koncertekre, és jó hír, hogy két komoly nevet jelentettek be vendégként: a Dragonforce és a Warkings is csatlakozik majd hozzájuk. Részletek itt.

Attila Dornék az európai turné után egyébként újabb nagy attrakcióra készülnek: a csapat a hatalmas itteni sikerek, listavezető nagylemezek és fesztiválheadlineri fellépések után február végén, karrierje során első ízben Észak-Amerikában is koncertezik, először New Yorkban, majd Montrealban.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.