Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

My Chemical Romance, Offspring és Bring Me The Horizon a VOLT-on

Egyértelműen a visszatérő My Chemical Romance lesz az idei soproni VOLT legnagyobb nemzetközi attrakciója. A fesztiválon emellett az Offspring és a Bring Me The Horizon is fellép.

0127mcr 

Három élvonalbeli rockbanda, a My Chemical Romance, a Bring Me The Horizon és a The Offspring iratkozott fel a napokban a korábban bejelentett fellépők mellé a Telekom VOLT Fesztivál idei fellépőinek listájára. Ezzel, valamin a Halott Pénz, a Bagossy Brothers Company, Majka & Curtis, a Tankcsapda és még néhány hazai kedvenc bejelentésével, öt hónappal a fesztivál előtt összeállt a Telekom Nagyszínpad programja, ami július 1-től 4-ig várja Sopronba a rajongókat.

2013-as feloszlásuk után - a rajongók nagy örömére – 2019 decemberében újra összeállt a 21. század első évtizedének egyik legsikeresebb bandája, a My Chemical Romance. Idén pedig már turnéra is indulnak, hogy Ausztrália, Új-Zéland, Japán és az Egyesült Királyság koncerthelyei mellett, a soproni VOLT fesztivál Telekom Nagyszínpadán is megörvendeztessék a fanokat. A VOLT előtt tíz nappal Londonban indul a turné két stadionkoncerttel, amelyekre húsz perc alatt kelt el az összes jegy. Az európai aréna- és fesztiválkoncertek sorában itthon a Telekom VOLT fesztiválon lép fel a tavaly új lemezt megjelentető Bring Me The Horizon. Szintén a VOLT-on köszönthetjük idén a modern amerikai punk rock egyik alapbandáját, a The Offspringet.

A Telekom VOLT, a változatos zenei kínálata mellett, arról is híres, hogy itt lép fel a legtöbb hazai előadó, közülük idén a Telekom Nagyszínpad vendége lesz a Tankcsapda, akik mindössze tizenegy koncertet vállalnak idén idehaza, a Halott Pénz, Majka & Curtis, a Kowlasky meg a Vega, a Bagossy Brothers Company, a 15. születésnapját ünneplő Irie Maffia valamint az AWS és a Supernem.

Ezzel tehát elkészült a Telekom Nagyszínpad programja, ahol a korábbi bejelentés szerint ott lesz Lenny Kravitz, Marshmello, a The Pretty Reckless és Yungblud is. Kedvezményes diákbérletek még kaphatók. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.