Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mötley Crüe kontra Godsmack: most akkor ki hisztizett?

A Mötley Crüe valahogy mindig megihlet más zenekarokat. Annak idején állítólag miattuk született a Dire Straits Money For Nothing dala és az Aerosmith Dude Looks Like A Ladyje is, amelyek közül egyik sem volt feltétlenül hízelgő rájuk nézve. Mint ahogyan a Godsmack tavalyi Cryin' Like A Bitch-e sem, amiről most Nikki Sixx írt pár sort a Facebookon...

A Godsmack tavalyi The Oracle albumának nyitódalát, a Cryin' Like A Bitch-et a szakmában terjengő pletykák szerint a Mötley Crüe és azon belül is személyesen Nikki Sixx inspirálta, a két zenekar ugyanis egyáltalán nem találta egymással a hangot a 2009-es Crüe Fest 2 turnén. „Volt ezen a koncertsorozaton egy rakás olyan rocksztár-szemét, amit még soha az életben nem láttunk a karrierünk során", nyilatkozta akkoriban a Godsmack énekese, Sully Erna. „Ez volt az első alkalom, amikor úgy álltam az egészhez: ha bizonyos emberek bizonyos módon kezelnek másokat, akkor én úgy megyek ki a színpadra, hogy a közönség biztosan öregnek és dagadtnak lássa őket utánunk. Aztán pedig hazamegyek egy szép nagy összeggel a zsebemben..."

A Mötley főnöke ezúttal egy rajongó vonatkozó kérdésére válaszolt a Facebookon. „A személyzettől kezdve a rajongókon át egészen a zenekarokig mindenki elégedett volt a turnéval, így Sully bandája is. Csupán egy ember hisztizett folyamatosan úgy, mint valami picsa, és az Sully Erna volt. Vicces, de még a menedzsere is azt mondta róla, hogy egy seggfej... A probléma talán csak az ő fejében létezett. Nekem mindenesetre nincs bajom vele", írta Nikki.

A Sixx A.M. új lemeze, a This Is Gonna Hurt május közepén került a boltokba, és a Billboard-lista tizedik helyén nyitott, Nikki azonban nem szólóbandájával, hanem a Mötley-vel kel majd útra nyáron az Egyesült Államokban, méghozzá a Poison társaságában. A '80-as évek két emblematikus hajbandája persze igyekszik folyamatosan a média napirendjén tartani a turnét különböző kakaskodásokkal. Legutóbb Nikki például Bret Michaels azon nyilatkozatát cáfolta, amely szerint bocsánatot kért volna a Poison frontembertől a korábbi negatív megjegyzésekért. „Semmiért sem kértem bocsánatot", nyilatkozta. „Mindössze annyit mondtam Bretnek, hogy emberileg soha nem volt problémám velük. A Mötley zeneileg ettől még mindig is szarnak tartotta a Poisont, de most úgy voltunk vele, hogy adjuk meg a rajongóknak, amire vágynak, és érezzük jól magunkat."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.