Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Most megvalósíthattuk, amiről eddig úgy gondoltuk: bárcsak már először is így csinálhattuk volna!”

Tíz éve jelent meg a Black Veil Brides első nagylemeze, a We Stitch These Wounds. A zenekar most újravette a teljes albumot, és máris bele lehet hallgatni, mire jutottak.

0701bvb

blackveilbrides_cÚjravett változattal emlékezik meg első lemezének tízéves jubileumáról a Black Veil Brides. Mindez talán nem szokványos húzás egy ilyen album esetében, hiszen a We Stitch These Wounds semmiképpen sem tekinthető réginek, ám a frontember szerint okkal döntöttek így. „Egy évtizeddel ezelőtt még csupán tinédzser voltam, aki kereste az útját, és megpróbálta megtalálni ehhez a hasonló gondolkodású társakat”, mondja Andy Biersack. „Nagy szerencsémre ráleltem Jake-re és Jinxxre, és egyből megtaláltuk a közös hangot. Emlékszem, az itteni dalok közül sokat abban az apró hollywoodi lakásban írtunk, amelyen akkoriban Jake-kel osztoztunk. Itt rögzítettük a demóinkat is, most pedig végre lehetőségünk nyílt ismét megvizsgálni ezeket a nótákat, és felfrissíteni őket a zenekar modern korszakának szellemében, Jake-kel a produceri és hangmérnöki székben. Ezzel pedig bezárult a kör. Soha nem voltunk elégedettebbek a felállással, és nagyszerű, hogy esélyünk nyílt megvalósítani ezzel a lemezzel mindazt, amiről eddig úgy gondoltuk: bárcsak már először is így csinálhattuk volna! Ez persze nem jelenti azt, hogy lecseréltük a lemezt, inkább amolyan kiegészítés ez, ami remélhetőleg a rajongók tetszését is elnyeri majd. Főleg, hogy nem mindennapi módon lehetnek ők is tanúi a banda evolúciójának.”

A Re-Stitch These Wounds címet kapott album július 31-én jelenik meg a Sumerian gondozásában, a Sweet Blasphemy új változata pedig máris meghallgatható. A Black Veil Brides eredetileg június 8-án végre fellépett volna Magyarországon is, a Budapest Parkba szervezett koncertnek azonban természetesen keresztbe tett a koronavírus-járvány. Az elhalasztott fellépés új dátuma 2021. június 15., Andyék előtt pedig a Creeper játszik majd a változatlan helyszínen. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 kornel 2020-07-03 09:15
Sajnálom,de nekem ez a banda mindig is bohócok gyülekezete volt sok dumával,mögötte meg semmi tartalommal.Amolyan újgenerációs hollywood-metal,ahol legalább két tagnak úgy kell kinéznie,mint Nikki Sixx-nek '87-ben.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.