Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Morbid Angel: Yeung kilépett, Tucker visszatért, Vincent továbbra is tagnak tartja magát

0713maFurcsa és ellentmondásos hírek érkeztek a Morbid Angel környékéről. Egyelőre csak annyi tűnik biztosnak, hogy Tim Yeung dobos biztosan otthagyta a csapatot, de az sem tiszta, hogy David Vincent vagy az 1997 és 2004 közötti éra énekes/basszere, Steve Tucker áll-e a fronton…

„Izgatottan jelentem be, hogy ismét együtt dolgozom Steve Tuckerrel a Morbid Angelben, és a következő lemez garantáltan igazi világverő lesz, méghozzá fantasztikusan beteg módon!”, tette közzé egy nyilatkozatban Trey Azagthoth gitáros, miután Tucker, aki annak idején három nagylemezt hörgött és basszusgitározott fel a klasszikus floridai death metal-bandában, már meglebegtette az újonnani közös munka tényét a Facebookon. „Nemrég beszéltem egy régi jó barátommal, akivel már évek óta nem nyílt alkalmam dumálni, és minden remekül alakult. Most pedig úgy fest, nagyon elfoglalt leszek a következő hónapokban”, írta Steve, aki Trey bejelentése után megerősítette az újonnani közös munka tényét. „Igen, a hír igaz. Boldogan erősítem meg, hogy Treyjel közösen újból alig várjuk, hogy ismét közösen írjunk zenéket. Köszönöm mindenkinek a támogató üzeneteket, a gyűlölködők pedig bekaphatják!”

Mindebben csak az a pikáns, hogy David Vincent, a csapat eredeti frontembere, akinek visszatérése miatt 2004-ben Tucker kikerült a Morbid Angelből, úgy tudja, ő is tagja a zenekarnak. „Tudom, hogy Trey Azagthoth bejelentette: új zenéken dolgozik Steve Tuckerrel”, áll a basszer/énekes nyilatkozatában. „Ugyanakkor hibás az az értelmezés, amely szerint otthagytam volna a Morbid Angelt. Hogy tisztán beszéljünk: nem léptem ki a zenekarból, és senki nem is kért tőlem ilyesmit.”

Garantáltan távozott viszont a bandából Tim Yeung überdobos, aki Pete Sandoval helyét foglalta el a Morbid Angelben az utóbbi években. „Volt pár változás a Morbid Angel felállásában. Sajnos üzleti nézetkülönbségek miatt nem folytatom tovább a közös munkát a zenekarral. Csakis a legjobbakat kívánom Treynek és a Morbid Angelnek, ami pedig engem illet, mindig készen állok a következő lehetőségre, amit az élet tartogat számomra!”

Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből az egészből… Amíg kiderül, olvasd el, mit írtunk nemrég a zenekar húsz éve megjelent Domination lemezéről!

 

Hozzászólások 

 
+2 #8 ezrrl 2015-06-16 18:47
Remélem jön Pete,gyógyult háttal...hiányzik a koma nagyon!
Idézet
 
 
+2 #7 Aaaarrrggghhh.... 2015-06-16 13:36
Ti miért nyomatjátok ennyire ezt az überdobos kifejezést? Egy dolog az, hogy még a szövegszerkeszt ő is pirossal húzza alá, de emellett kb. minden második dobosra elmondjátok. Mindegy, lehet, hogy csak engem zavar, de szerintem rendkívül idétlenül hangzik.
Idézet
 
 
+2 #6 Draveczki-Ury Ádám 2015-06-16 11:30
Idézet - necromedve:
Azt meg nem mondták hogy Morbid Angel kereteken belül lesz közös zeneírás, persze így többen kattintanak a hírre. :P Nekem amúgy ez a verzió is tetszene.

Trey és Tucker is mondta. :)
Idézet
 
 
+4 #5 bélféregtámadás 2015-06-16 11:26
Na ennek most rohadtul örülök, a gyalázatos utolsó lemez után
tényleg csak az az egy esélyük maradt, hogy visszajön a Tucker, tőle szart még nem hallottam.
Idézet
 
 
+9 #4 mrataxi 2015-06-16 10:30
Vagy Tucker megtanult dobolni :)
Idézet
 
 
#3 necromedve 2015-06-16 10:13
Mi az, hogy évek óta nem nyílt alkalma dumálni egy régi jó barátjával? 2015 van, talán megoldható...

Azt meg nem mondták hogy Morbid Angel kereteken belül lesz közös zeneírás, persze így többen kattintanak a hírre. :P Nekem amúgy ez a verzió is tetszene.
Idézet
 
 
+2 #2 Chris92 2015-06-16 08:32
Hát ha valamit akkor ezt abszolút nem vártam. Én mindenesetre várom már az új lemezt készüljön az vagy Vincent-el vagy Tucker-el.
Idézet
 
 
+20 #1 RobertThorn 2015-06-16 07:28
1. Yeung tényleg egy kurvajó dobos, de egy ekkora zenekarnál egy nem annyira meghatározó tag pótlása manapság már huszadrangú probléma. Szerintem ha nagyon akarnák,akkor akár fél óra alatt is tudnának szerezni egy hozzá hasonló kvalitású ütőst. A Youtube például tömve van az ilyen autistagyanús szobadobosok videóival, akik kis túlzással akár még fizetnének is, csak hogy ők legyenek kiválasztva - persze az mondjuk nyilván nem lesz rögtön országos cimborájuk, de vele a koncertek már meg lennének oldva, a váltásnak semmi jelét nem éreznénk.

2. Ilyen zenekari megbeszélés, közös próba, vagy bármi olyan, ahol a zenekar tagjai érdemben kommunikálnak egyáltalán egymással, az tényleg csak az amatőr zenélés kiváltsága? Profi szinten ezt már tényleg csak és kizárólag menedzserek bevonásával, interjúkkal, FB-szájkaratéval, pereskedésekkel lehet intézni? :(
Elég szomorú.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.