Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Modernebb és agresszívebb lesz az ötös Masterplan

Habár a 2003-as kezdés óriási lendületéhez képest mára a tagcseréknek is köszönhetően némiképp megkopott a Masterplan fénye, Roland Grapow nem lassít a tempón: 2012-ben új lemezzel jelentkeznek, természetesen ismét a legutóbbi albumra visszatért Jorn Landével a mikrofonnál.

„Ezúttal már a demóknál is törekedtünk a kiugró produkciós munkára", magyarázta egy cseh kulturális portálnak Roland Grapow. „Rengeteg olyan ötletünk van, amik nemcsak modernebbek a korábbiaknál, de egyben agresszívebbek is. Igyekszünk nem követni semmi eddigi Masterplan tendenciát – nem írjuk újra az első vagy a harmadik kiadványunkat. Mindig meg kell próbálni meglepetéseket okozni az embereknek. A Time To Be King lemez nagyszerű, de ez az új most megint más egy kicsit. Nem vagyok olyan arc, aki minden évben ugyanazt a lemezt akarja leszállítani..."

A Masterplan számos tagcseréje persze sosem könnyítette meg Roland dolgát a zenekarban. „Ennek a zenekarnak mindig rossz élményekre van szüksége ahhoz, hogy összehozzon pár jó dalt", nevetett a gitáros. „A Masterplan elsősorban az én bandám, és akárki énekel vagy zenél majd velem, boldog leszek vele. Remélem, Jorn Lande addig marad, ameddig csak lehetséges, de mostanában alapvetően Axel Mackenrott billentyűs és én vagyunk a fő dalszerzők. Akármi is történik, ez a banda folytatja, még mindig rendkívül pozitívan állok hozzá."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.