Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mindörökké Hollywood: itt az új L.A. Guns klip

Noha eredetileg az év második feléről volt szó, már június 5-én megjelenik a Phil Lewis-féle L.A. Guns új nagylemeze, amely a bandától igazán autentikus Hollywood Forever címet kapta. Az első videóklip már meg is tekinthető.

A Phil Lewis énekes és Steve Riley dobos, valamint Stacey Blades gitáros és Scotty Griffin basszer fémjelezte L.A. Guns utoljára 2005-ben adott ki stúdióanyagot Tales From The Strip címmel, vagyis a friss album megjelenésének épp itt van már az ideje. A Hollywood Forevert a Cleopatra Records gondozza, és június 5-én kerül a boltokba, a producer a legendás Andy Johns volt (Led Zeppelin, Rolling Stones, Van Halen, Cinderella), aki az utóbbi három L.A. Guns művet is jegyezte.

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Hollywood Forever
02. You Better Not Love Me
03. Sweet Mystery
04. Eel Pie
05. Burn
06. Requiem (Hollywood Forever)
07. I Won't Play
08. Vine St. Shimmy
09. Arana Negra (The Bicicletas feldolgozás)
10. Gonna Take You Down
11. Queenie
12. Underneath The Sun
13. Venus Bomb
14. Dirty Black Night
15. Rattlesnake

Az L.A. Guns komolyan hisz az albumban, ugyanis helyből három dalhoz forgattak klipet: a most bemutatott You Better Not Love Me mellett megfilmesítették a Requiem (Hollywood Forever)-t és az Aranga Nigrét is. A csapat a következő kilenc hónapot világ körüli turnén szeretné tölteni.

 

Hozzászólások 

 
+8 #2 Dani 2012-05-25 16:11
Steve Riley pedig a trendeket követve igazán összehozhatna egy szupergrúpot Mick Mars-szal, Alice Cooperrel, Gene Simmons-szal és Keith Richard-dal :) Ezek az arcok ÖREGEK!!!
Idézet
 
 
+10 #1 Dani 2012-05-25 16:08
Nemrég nyilatkozta Phil Lewis, hogy az új lemezt kevesebb pénzből hozták össze, mint amennyit a Cocked & Loaded felvételei idején a kéteringre költöttek... úgy látszik, a klipek frontján is hasonló a helyzet, de az elég olcsó végeredmény ellenére azért mindenképp értékelhető az igyekezet. Egy Cleopatra Records szerződéssel a zsebemben, bárokban turnézva én biztosan nem lennék ennyire optimista.

Phil egyébként még mindig hatalmas énekes, elképesztő, hogy 55 éves korára semmit sem változott a hangja, és a jellegzetes egérfeje is lényegében ugyanúgy néz ki, mint 1989-ben. Stacey Blades viszont gitározás - és grimaszolás - terén egyáltalán nem mozog Tracii Guns ligájában, ráadásul a gitárját is a nyakába húzza, ami nem sugároz túlzott magabiztosságot .

Nem is lennék önmagam, ha a csomagolásba nem kötnék bele: igazán nem ártana, ha a borítódizájn bármilyen formában tükrözné a lemez címét, és mondjuk szerepelhetne rajta egy L.A. Guns logó is (branding, halló!).
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.