Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Minden jegy elkelt a júliusi budapesti Marilyn Manson-koncertre

Július 20-án Budapesten játszik a Marilyn Manson. A koncert iránti érdeklődés az elejétől kezdve óriási volt, és végül minden jegy el is kelt a bulira: ezzel ez az első külföldi előadó által adott buli a Budapest Parkban, amely elővételben teltházas lett.

Eddig kétszer játszott Magyarországon a Marilyn Manson, most pedig végre harmadszorra is eljut hazánkba a zenekar: július 20-án a Budapest Parkban lépnek fel. Az apropó egy friss sorlemez megjelenése, amelynek megjelenését eleinte 2017 első hónapjaira ígérték Say10 címmel, ám utóbbi azóta már Heaven Upside Downra változott, és valamikor a nyáron jelenik meg, párhuzamosan a hazai bulival, amely egyébként a turné nyitófellépése lesz. A jegyértékesítés a tavaly év végi bejelentés óta pörög, a nyár első napjaiban pedig az utolsó belépők is elfogytak, így a Marilyn Manson teltház előtt játszhat majd a Budapest Parkban. További részletek itt.

A csapat tavaly húszéves Antichrist Superstar klasszikusáról itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
-5 #1 Batwing 2017-06-05 06:38
Ez mind szép és örvendetes, de én szeretek úgy koncertre járni, hogy előtte meghallgattam az adott lemezt, amihez a turné kapcsolódik. Nos, mivel a Say10/ Heaven Upside Down (?) még mindig nem jelent meg, így kénytelen leszek ismeretlen Manson számokra ordítani, hogy kapjátok be. Üdvözlöm Robit is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.