Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Minden benne van a lemezben, amiről az In Flames szól”

Márciusban jelenik meg az In Flames új albuma, az I, The Mask. A címadó szám most meghallgatható a lemezről.

1214inflames

Március 1-jén, I, The Mask címmel jelenteti meg új nagylemezét a svéd In Flames. A banda az Eleven Seven kiadónál hozza ki a 2016-os Battles folytatását, amelyen ismét új dobossal, Tanner Wayne-nel készítettek el Anders Fridénék. „Örülök, hogy az embereknek tetszik a zene, de nem szeretem ezeket a dumákat, hogy most visszatértek, meg végre megint olyanok, mint régen", mondta a frontember a Rock 100.5 The KATT rádiónak a már ismert dalok fogadtatásáról. „Ilyenkor a végén mindig kijön a teljes lemez, amire aztán az a reakció, hogy na bazmeg, mégsem... Mi ugyanis sosem készítjük el kétszer ugyanazt az albumot, mindig előre tekintünk. Ettől függetlenül egyébként úgy gondolom, hogy ez a mostani lemez kicsit gitárorientáltabb és súlyosabb, de ezt a súlyosságot senki se vegye magától értetődőnek. Az érzésvilág másmilyen. Én mindenesetre nagyon elégedett vagyok, mert benne van minden, amiről a csapat szól: melodikus, agresszív a zene, nagyszabású refrénekkel. Remélem, a közönségnek is tetszeni fog. Ha ismered az In Flamest mint zenekart, amilyen most, illetve amilyenek vagyunk már egy ideje, szerintem nem fogsz csalódni."

inflames_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Voices
02. I, The Mask
03. Call My Name
04. I Am Above
05. Follow Me
06. (This is Our) House
07. We Will Remember
08. In This Life
09. Burn
10. Deep Inside
11. All The Pain
12. Stay With Me

A (This Is Our) House és az I Am Above már ismert, most a címadó szerzemény is meghallgatható.

 

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#3 SquatEye 2019-01-12 00:17
Idézet - miso:
Sajnos kb15 éve alig van valami a zenéjükben amiről az In Flames szól...


Szerintem azokat a 15 évvel ezelőtti zenéket is ők szerezték, talán csak eldönthetik hogy miről szóljon a saját zenekaruk meg miről nem (most Strömbladot ne vegyük ide, a Cyhra-ban amúgy is nettó poplemezt csinált - bár abból minőségit). Van erre egyébként egy vicces anekdota, ugyanis a srácok három-négy éve kitettek két számot a youtubera az első albumaikról, átnevezve, mire a "rajongók" ízekre szedték őket, hogy hát mi ez a szar. Na ennyit arról, hogy milyennek is kéne lenniük :) Az általad bejövősnek mondott lemezüket meg úgy általában utálni szokás "In Flames szakértők" körében :) bár én magam imádom szinte minden másodpercét.

Egyébként Andersnek igaza van, nevetséges ami a közösségi médiában megy :) I am above? "De jó, visszatértek". House? "Vissza az egész, mégse tértek vissza, popszar, eladták magukat." I, the mask? "Jó, most akkor mégis tényleg visszatértek, az évezred slágere".
Közben meg semmi másról nem szól a dolog, ez egy szokásos, újabb In Flames album, ami már semmilyen eget nem fog megrengetni, de élvezhető hallgatnivaló, mint ahogy az utolsó lemezeik is azok voltak.

Bjorn, amúgy teljesen igazad van, nekem fogalmam sincs hogy csinálják, de jól, tisztán, arányosan megszólaló lemezük még nem született.
Idézet
 
 
#2 miso 2019-01-11 17:09
Sajnos kb15 éve alig van valami a zenéjükben amiről az In Flames szól...
A Soundtack volt talán az utolsó igazán bejövős lemezük, utána még kettő hallgatható, azután sajna felejtős:(
Idézet
 
 
#1 bjorn 2019-01-11 10:57
Tetszik mind 3 dal, de a hangzás nem valami jó szerintem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.