Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mind tartunk a változásoktól, pedig létfontosságúak lehetnek”

0814ashMegkezdte a 2010-es The Epigenesis lemez utódjának munkálatait a Közel-Kelet egyik legizgalmasabb metal formációja, a Melechesh. A csapatban ugyanakkor ezzel párhuzamosan tagcserék is történtek: a zenekar elválaszthatatlan részének tűnt Moloch gitáros és Xul dobos távozott a fedélzetről.

Ashmedi, a Melechesh énekes/gitárosa nyilvánosságra hozta: Moloch gyakorlatilag nyolc hónapja nem tagja a csapatnak, mivel akadémiai karrierjére kíván koncentrálni. „Beszéltem vele, és megkérdeztem, nem lenne-e jobb, ha keresnénk a helyére valaki mást, mert nekünk egy aktív gitárosra lenne szükségünk", mondja a frontember. „Totálisan egyetértett, és magában ugyanerről gondolkodott. Továbbra is a legjobb barátaim egyike, de ez a döntés a Melecheshről szólt, semmi másról. Jammelni vagy vendégszerepelni ezután is bármikor jöhet hozzánk, olyan, mintha családtag lenne. Csakis a legjobbakat és sok szerencsét kívánok neki ehhez az új és érdekes utazáshoz. Pár hete pedig felkértem Xult is a távozásra. Korábban elképzelhetetlennek tartottam volna az ilyesmit, de a családok, a cégek, a kormányok, a királyságok mind-mind változnak. Valamiféle naiv vagy romantikus módon mindannyian attól tartunk, hogy a változások nem jók, pedig ezzel éppen ellentétesen létfontosságúak lehetnek például egy zene hosszútávú volta érdekében. Ezeket a döntéseket csakis a zenénk előrelépése, a stagnálás megelőzése érdekében hoztuk. Nem voltam elégedett a kialakult status quóval, szóval kezdenem kellett vele valamit. Nagyon lojális ember vagyok, ami egy agysejttel talán nem látható be, de kettővel már biztosan. De a Melechesh számomra a legfontosabb."

Moloch utódja egy Sirius művésznevű új gitáros lesz, a Xul helyére érkező új dobos személye azonban egyelőre még nem ismert, a teljes felállást valamikor ősszel mutatja be Ashedi és Scorpiros basszer, méghozzá egy amerikai turné keretében. Az új lemez megjelenési időpontja egyelőre még kérdéses, minden bizonnyal 2014-ben érdemes gondolkodni.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 Z 2013-08-14 09:20
Szerintem teljesen MELLÉCHESH, hogy ki az új dobos. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.