Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mike Portnoy dobolhat a Twisted Sister búcsúturnéján

0802mpHihetetlen vagy sem, de a TMZ szerint Mike Portnoy dobol majd a Twisted Sister jövőre esedékes búcsúturnéján. Az amerikai bulvármédia egyik leginkább jólértesült forrása egyben arról is beszámolt, hogy 2016 után a legendás csapat befejezi ténykedését.

A zenekarhoz közeli forrásokból úgy értesült a TMZ, hogy Mike Portnoy dobol majd az elhunyt A.J. Pero helyén a Twisted Sister 2016-ban esedékes búcsúturnéján, amely a hangzatos Forty And Fuck It címen fut majd. Dee Snider, Jay Jay French, Eddie Ojeda és Mark Mendoza ezt követően leteszi a lantot, és többször nem lépnek már színpadra ebben az összeállításban. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy az idén esedékes bulikon is Mike játszik-e majd velük.

„Rádöbbentem, hogy a közös történetünk olyan hosszú, mély és szoros, hogy A.J. halála tényleg alapjaiban rázott meg bennünket”, írta a múlt héten blogján Jay Jay French gitáros, a zenekar alapítója. „Ennek hatására döbbentem rá arra az alapvető kapcsolatra, ami barátokként zenekari, illetve cégtársi minőségben áll fent közöttünk immáron lassan negyven éve. Ez a cég sok embert alkalmaz, és megteremtett egy olyan üzleti modellt, amelyet sok hozzánk hasonló zenekar irigyel. Az idei koncertjeinken A.J. előtt tisztelgünk. Hamarosan egy professzionális dobos kerül a posztjára, aki egyben jóbarátunk is, így teljesíthetjük a turnékötelezettségeinket, és ami még fontosabb, nyerünk némi időt, hogy meghozzunk pár roppant kemény döntést is a jövőnket illetően. Ma már biztosan nem ugyanazok a kölykök vagyunk, akik negyven évvel ezelőtt arról álmodtak, hogy rocksztárok lesznek. Ott vannak rajtunk a sebhelyek is bizonyítékul… Ma már felnőttek vagyunk, akik egy vállalkozást működtetnek, és a vállalkozásoknak menniük kell tovább, még akkor is, ha csak könnyfüggönyön keresztül lát közben az ember.”

Alább megtekinthető a You Can’t Stop Rock’N’Roll március 21-én, Sayreville-ben készített felvétele, ahol az Adrenaline Mob Jay Jay French és Portnoy vendégeskedése mellett játssza a Twisted Sister klasszikus dalát.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 bogar 2015-04-10 20:42
Miért is ne dobolhatna ott!?
Egy professzionális dobosról van szó, aki a zenekar barátja. Attól, hogy progresszív dobosnak lett elkönyvelve még fog neki menni a TS is.

Egyszer egy ismerősömnek volt alkalma elbeszélgetni Scott Rockenfield-del, a Queensryche dobosával, aki azt mondta neki, hogy a mai napig Beatles és Rolling Stones témákkal szokott gyakorolni.
Idézet
 
 
+4 #3 Jézus 2015-04-09 08:52
Idézet - xyxy:
Idézet - Jézus:
A következő lépés mi lesz, Lombardo az AC/DC-ben?


Vagy fordítva. Lars a Dream Theater-ben.


Látod-látod, az már sokkal nehezebb lenne.
Idézet
 
 
+6 #2 xyxy 2015-04-08 20:57
Idézet - Jézus:
A következő lépés mi lesz, Lombardo az AC/DC-ben?


Vagy fordítva. Lars a Dream Theater-ben.
Idézet
 
 
+13 #1 Jézus 2015-04-08 13:03
A következő lépés mi lesz, Lombardo az AC/DC-ben?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.