Shock!

július 05.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mike Heller lett a Fear Factory új dobosa

Mike Heller lesz a Fear Factory új turnédobosa, miután Gene Hoglan – feltehetőleg a Testamenttel lekötött elfoglaltságai miatt – nem tudja vállalni a Los Angeles-i cyber metalosok soron következő amerikai körútját. A nyilatkozatból úgy tűnik, Heller fix választás, és Hoglan később sem fog visszamenni a bandába.

„Elképesztő megtiszteltetés, hogy engem választottak a Fear Factory új dobosának", mondja Heller, akit a Malignancyből és a System Divide-ból lehet ismerni. „Olyasmi ez, amiről még csak álmodni sem mertem volna, amikor kölyökként, a középiskolában oda-vissza hallgattam a Soul Of A New Machine-t és a Demanufacture-t! Szintén hatalmas megtiszteltetés két olyan dobos helyét elfoglalni, akik ott vannak a metal dobolás legfantasztikusabb, legnagyobb hatású alakjai között. Remélem, örökségük méltó folytatója leszek, és napjaink legelőremutatóbb, leginnovatívabb zenéi közé tartozó muzsikákat alkotunk majd!"

A Fear Factory nemrég a basszusgitárosát, Byron Stroudot is lecserélte Matt DeVries-re. A cseréről a jelenleg a 3 Inches Of Bloodban játszó Stroud csak annyit mondott egy interjúban: nem érdemes olyan emberekre vesztegetni az időt, akik nem becsülik meg a másikat...

A banda új albuma, a The Industrialist június 4-én kerül a boltokba, ezen természetesen még Hoglan játéka halható. Heller és DeVries áprilisban néhány dél-amerikai bulin debütálnak majd a Fear Factoryben élőben, majd május 1-től már az Egyesült Államokban játszanak a Shadows Fall, a The Browning, a The Devasted és a Legacy Of Disorder társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.