Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Metallica: Orion Music + Detroitban a Red Hot Chilivel és sok más csapattal

Idén is megrendezi a Metallica a tavaly debütált Orion Music + More fesztivált, amely 2012-ben Atlantic Cityben kapott helyet, most azonban Detroitban rendezik meg június 8-9-én. A zenekar ezúttal is műfaji sokszínűségre törekszik a fellépők kiválasztása során, vagyis szó sincs kizárólagos metal fesztiválról.

2013-ban a detroiti Belle Isle adja majd a helyszínt a Metallica által szervezett és rendezett Orion Music + More fesztivál számára, amelyen több mint harminc zenekar játszik majd öt különböző színpadon június 8-9-én, emellett pedig mind a négy tag személyes érdeklődéséhez passzoló programokat is szerveznek. Ennek megfelelően James Hetfield különleges autók és motorok bemutatóját viszi a rendezvényre, Kirk Hammett horrorshow-val kedveskedik az érdeklődőknek, Lars Ulrich filmeket mutat be egy erre a célra berendezett sátorban, Robert Trujillóhoz kapcsolódóan pedig egy méretes gördeszka-pályát is felállítanak majd különböző látványos attrakciókkal.

Ami a zenei felhozatalt illeti, az idei felállásba a Metallica mellett egy másik hozzájuk hasonló kaliberű nagyágyú is bekerült a Red Hot Chili Peppers révén, de már biztosan ott lesz Detroitban a Rise Against, a Deftones, a Tomahawk és a Gogol Bordello is sok más egyéb formáció mellett. A listán egy Death nevű csapat is szerepel, ez azonban – természetesen – nem azonos a néhai Chuck Schuldiner Deathjével vagy annak jelenlegi Death To All mutációjával, hanem egy detroiti reggae csapatról van szó.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 SwedenIsHeaven 2013-02-27 09:36
Metallica Kft. Mert igy a hirt olvasva inkább tünik "csak" vállalkozásnak ez a társulat ,mint zenekarnak. Föleg hogy jópár éve nem adtak ki értékelhető dalcsokrot.
Idézet
 
 
+2 #1 Sárvári Gábor 2013-02-26 17:45
Saját fesztivál, 3D-s film, saját kiadó, saját stúdió, saját főhadiszállás. Saját management-et miért nem alapítanak? Én a helyükben csinálnék egyet. A q-prime szerintem túlzottan is kihasználja őket, én a helyükben még ezt venném a kezembe . . . . Akkor tényleg négyüknél lenne a teljes irányítás.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.