Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Death To All: ismét újraéled Chuck Schuldiner öröksége

Idén is lesz Death To All turné, amelyen Chuck Schuldiner egykori zenésztársai tisztelegnek a néhai Death főnök élete és munkássága előtt a zenekar dalaival. Az első kör áprilisban indul az Egyesült Államokban, de ígérnek második turnét is valamikor az év második felében – a névsor láttán csak imádkozni tudunk, hogy előbb-utóbb Európába is áttévedjen a formáció…

A sikeres tavalyi bulik után idén ismét koncertezik a Death örökségével a Death To All nevű, több mutációban is életképes formáció. Az idei amerikai kör áprilisban indul, és már biztos, hogy a Death klasszikus Human lemezét rögzített csapat három életben lévő tagja, azaz Paul Masvidal gitáros, Steve DiGiorgio basszer és Sean Reinert dobos szolgáltatja majd a hangszeres alapokat az első négy album dalaihoz. Egyelőre még nem tiszta, ki lesz a negyedik tag, aki szintén gitározik és énekel majd, de az már biztos, hogy a bevételek egy tekintélyes része a Sweet Relief Musicians Fund alapba vándorol, amelynek célja, hogy az élethivatásként muzsikálókon segítsen betegség, munkaképtelenség vagy öregség esetén. A második turnékör szintén 2013-ban esedékes, de egyelőre sem azt nem tudni, mikor kezdődik, sem azt, hogy melyik kontinensen.

A Death To All 2012 turné tavaly egy hetet vett igénybe, és olyan nagyágyúk vettek rajta részt, mint Gene Hoglan, Sean Reinert és Danny Walker dobosok, Steve DiGiorgio és Scott Clendenin basszusgitárosok, illetve Paul Masvidal, Shannon Hamm és Bobby Koelble gitárosok. ("Symbolic"). Chuck énektémáiért az Abysmal Dawnból és a Bereftből ismert Charles Elliott, illetve Matt Harvey felelt – utóbbi az eredetileg választott Obscura torok, Steffen Kummerer helyére került be az utolsó pillanatban, amikor annak vízumproblémái akadtak közvetlenül a turné kezdete előtt alig több mint egy héttel.

Pár részlet a koncertekből alább megtekinthető.

 

 

Hozzászólások 

 
#2 Equinox 2013-02-26 17:40
Idézet - Bakó Ádám:
Imátok meghallgatásra lelt: játszanak Európában a Neurotic Deathfest 2013 nevezetű fesztiválon, Hollandiában :D

tudom, terveztem is, de rohadt messze van, és nincs is kivel menni. Téged érdekelne? Mi ismerjük egymást, fácsén is beszéltünk, a Fear Factory / Devin koncertről. Be fogok ugrani :)
Idézet
 
 
#1 Bakó Ádám 2013-02-26 16:33
Imátok meghallgatásra lelt: játszanak Európában a Neurotic Deathfest 2013 nevezetű fesztiválon, Hollandiában :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.