Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Metallica: 2008-as alapokra építkeznek majd az új lemezen

0506rtNem kizárt, hogy Rick Rubin lesz a következő Metallica lemez producere, döntést azonban egyelőre nem hozott a csapat a kérdésben – mondta el egy aktuális interjúban Robert Trujillo basszusgitáros, aki szerint a zenekar bizonyosan a legutóbbi sorlemezre támaszkodik majd a következő anyagon.

„Úgy érzem, hogy a következő lemez a Death Magnetic kiterjesztése lesz”, mondta egy michigani rádióállomásnak Trujillo. „A Death Magnetic amolyan kiindulási alap ahhoz, amit csinálni fogunk. Az egy hosszú szülés és súlyos élmény volt: öt gyerekünk született abban a körben. Most nem születik öt gyerek… legalábbis remélem! Mind remekül vagyunk, nyugodt a családi életünk, így remek lenne az új lemezre és az ötletekre koncentrálni, mert óriásiak. Hiszek benne, hogy valami nagyon különlegeset csinálunk majd. Remekül érezzük magunkat, miközben jammelünk a témákon és összerakjuk a részeket, de még mindig sok munka van előttünk. Szóval mindenkinek türelmesnek kell lennie.”

Robert egy másik aktuális interjúban azt mondta: elképzelhető, hogy a következő Metallica lemezt Rick Rubinnal készíti majd el a banda, ám ez még nem dőlt el. „Legutóbb egy nagyszerű albumot készítettünk vele, így még mindig komoly esély van arra, hogy ő legyen a producer. Ebben a stádiumban azonban még semmi sem dőlt el véglegesen. Ha létezik olyan nagyszerű producer, akinek van valamije, amivel hozzájárulhat a Metallicához, a dolog végére fogunk járni.” A Metallica nyáron egy koncert erejéig Európába is átruccan, augusztusban Ázsiában koncerteznek – augusztus 13-án karrierjük során első ízben Kínában, Sanghajban is fellépnek –, szeptemberben pedig a Rock In Rio idei rendezvénye vár rájuk Rio de Janeiróban.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 björn 2013-06-10 21:35
Szerintem a hangzásával van a legkevesebb baj. Viszont a The Day That Never Was-t lespórolhatták volna róla.
Idézet
 
 
+10 #2 Sárvári Gábor 2013-06-10 14:33
Én a helyükben bepróbálnék egy másik producert. Sok reményt akkor sem kell hozzá fűzni, de talán jobban szólna . . . . .
Idézet
 
 
+13 #1 kéjsóvár bohóc 2013-06-10 07:11
Azt elfelejtette hozzátenni, hogy ez lesz a legjobb lemezük! D) Gondolom 2020-ig ki is jön!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.