Shock!

május 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Meglepne, ha nem térnénk vissza”

Az elmúlt hónapok egyik legtöbbet emlegetett lebegtetése a Disturbed „végleg visszavonulunk-e vagy sem?" cirkusza volt, most azonban Dan Donegan gitáros végre valami konkrétabbat is megfogalmazott a Billboardnak azon túlmenően, hogy nem tudják, mikor és hol folytatják tovább a pályájukat.

„Csak ki szeretnénk szakadni ebből a mókuskerékből egy kicsit: némi szünetet biztosítani magunknak és a rajongóknak is", magyarázta Donegan. „Nincs terv vagy bármi hasonló. Nem tudom azt sem, hogy hat hónap vagy hat év múlva jövünk-e össze újra, tényleg. Kicsit ijesztő is belegondolni abba, hogy mi lesz, ha erre egyáltalán nem kerül sor. A dolognak ez a része egy cseppet aggaszt is, de abban reménykedem, hogy amennyiben elég hosszú időre távolodunk el ettől az egésztől, annál jobban hiányzik majd. Annak alapján, amióta együtt nyomjuk ezt az egészet, és amilyen jó kölcsönhatás működött mindig is a zenekarban, bizonyára elérkezik majd az idő – remélhetőleg előbb, mint utóbb –, amikor azt mondjuk: hé, kurvára hiányzik ez az egész, kezdjük újra. Őszintén szólva meglepne, ha nem így történne..."

A Disturbed november 8-án a The Lost Children című speciális válogatással zárja karrierje e szakaszát, rajta különböző ritkaságokkal, kislemez B-oldalakkal. Az anyagon az eddig kiadatlan Mine és a csak egy jótékonysági kiadványon megjelent 3 dalok mellett olyan, korábban különböző bónusztémákként elcsepegtetett szerzemények kapnak majd helyet, mint a God Of The Mind, az A Welcome Burden, a Monster, a Two Worlds, a Sickened, a Run vagy a Parasite.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.