Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meglepetéslemezzel tért vissza a Wolfmother

0325wmcHihetetlen vagy sem, de még a mai világban is sikerül néha titokban tartani a dolgokat: a napokban például minden különösebb hírverés vagy előzetes felhajtás nélkül került ki a netre egy új album az ausztrál Wolfmothertől. A New Crown alább meg is hallgatható.

Teljesen váratlanul tette meghallgathatóvá és letölthetővé a neten új, sorrendben harmadik lemezét az ausztrál Wolfmother. A retro-rockos vonalon mozgó banda az előző évtizedben két albumot adott ki, a 2005-ös, igen nagy sikert aratott debütöt és a már más felállásban rögzített, 2009-es Cosmic Egget, és ilyen-olyan összeállításban ugyan léteztek, illetve koncerteztek azóta is, arról eddig nem nyilatkoztak túl bőbeszédűen, hogy új lemez is készülne ezen a néven. A főnök, Andrews Stockdale énekes/gitáros tavaly egy Keep Moving című szólólemezzel jelentkezett, de még akkor is azt nyilatkozta: ugyan volt rajta némi nyomás, hogy Wolfmotherként adja ki a produkciót, de nem érezte volna kényelmesen magát, ha így tesz. Ehhez képest tavaly év végén közzétettek pár friss demót, de albumról még akkor sem beszéltek.

A New Crown persze ismét új felállásban készült: Andrew mellett ismét két friss tag zenél Ian Peres basszer/billentyűs és Vin Steele dobos személyében.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 Codename333 2014-03-25 17:37
jó kis zene ez.....bár az sosem volt szimpi ha valaki állandóan cserélgette a tagokat
Idézet
 
 
+4 #1 Myth 2014-03-25 16:29
http://youtu.be/ZKDvJTxZDbA

Ennyi.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.