Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent JLT Peter Tägtgrennel készített lemeze: „Az emberek nagyon meglepődnek majd”

Október 28-án jelent meg Joe Lynn Turner új nagylemeze. A Rainbow és a Deep Purple volt énekese Peter Tägtgrennel közösen rögzítette a Belly Of The Beastet.

0826jlt

Pénteken új nagylemezzel jelentkezett a Music Theories Recordings / Mascot Label Group gondozásában Joe Lynn Turner: az énekesnek nemcsak fizimiskája újult meg (mielőtt bárki megjegyzéseket tenne: JLT évtizedek óta az alopecia nevű autoimmun betegséggel küzd, ami a hajhagymák halálát eredményezi, emiatt hordott mindig is parókát), hanem zenéje is megújult a Belly Of The Beast lemezen. Az album producere és társszerzője maga Peter Tägtgren (Hypocrisy, Pain, Lindemann) volt. „Az emberek nagyon meglepődnek majd. A zene nagyon súlyos, a klasszikus rock találkozása az indusztriális metállal... – mondta még korábban az énekes a projektről. – Akár azt is mondhatnám, hogy olyan, mintha összekevernéd a Deep Purple-t a Painnel. Vagy legalábbis a kettő között áll, mindenhonnan a legjobbat átemelve. Senki másra nem hasonlít."

joelynnturner_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Belly Of The Beast
02. Black Sun
03. Tortured Soul
04. Rise Up
05. Dark Night Of The Soul
06. Tears Of Blood
07. Desire
08. Don't Fear The Dark
09. Fallen World
10. Living The Dream
11. Requiem

A megjelenés alkalmából most a Tortured Soul című dal klipje tekinthető meg a lemezről. „Az embernek változnia és fejlődnie kell, hogy érettebb legyen – mondja Joe. – Bennem mindig is megvolt ez. Ami pedig a súlyosabb megközelítést illeti, Peter úgy fogalmazott, hogy a zenéhez igazítottam a hangomat, és ez az igazság. Ugyanakkor ettől még önmagam maradtam. Koszosabban, karcosabban és metálosabban énekelek ezen a lemezen."

 

Hozzászólások 

 
#1 Acélfotel 2022-10-31 07:06
„Az emberek nagyon meglepődnek majd." Ha így is lesz az
nem a zene újszerűsége miatt, max azért hogy ilyen súlyosabb zenei közegben hallható JLT. Amúgy nem rossz dalok, jobb mintha a korábbi Rainbow lemezeket próbálná újrairni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.