Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent a kettes Storm The Studio: „Követi az első anyag irányvonalát”

Megérkezett a Storm The Studio második nagylemeze: az egykori The Bedlam három tagja mellett Fish!- és Black-Out-tagokat is a soraiban tudó szupergroup négy év után jelentkezik friss szerzeményekkel.

0421sts

2019-ben jelent meg a Storm The Studio első nagylemeze. A GrundRecords gondozásában megjelenő második album különlegessége, hogy itt már teljes értékű tagként szerepel Csányi Szabolcs, a Black-Out gitárosa. „Az első lemez megjelenése után szinte rögtön elkezdtünk új dalokon dolgozni, sőt, a 2020-as debütáló A38-as koncerten két dal már el is hangzott élőben a kettes albumról. Ezek a nyitó A világ közepe és a lírikusabb Fehér című szerzemények – mondja Fodor Zoltán, azaz Fodi énekes. – Az albumhoz Csányi Szabolcs is hozzájárult két dallal, az egyik a Meztelen című nóta, amely tavaly decemberben a lemez előzeteseként jelent meg egy videó klip formájában. Szakaszokban vettük fel a dalokat, leginkább 2022 folyamán, Szegeden, Vári Gáborral, míg az ének felvételek pedig 2021 nyarán történtek Mihalik Ábel segítségével. A covid jócskán visszavetette a munka haladását, azzal a ténnyel együtt, hogy jómagam életvitelszerűen Japánban élek. Az album négy évvel a bemutatkozó album után jelenik meg, mondhatni, hogy követi az első anyag irányvonalát."

Az album teljes egészében végighallgatható.

Fotó: Bobal Photography

 

Hozzászólások 

 
#1 Oldboy 2023-05-02 12:00
Bitang erős lemez lett ez is, csakúgy, mint a debüt volt! Tény, hogy első 1-2 fülelésre kevésbé fogott meg, mint anno a bemutatkozó album, de aztán hallgatásról-hallgatásra egyre jobban betalált. Fodi, több filmes, könyves, sőt bibliai utalással megpakolt szövegei kiválóak, a hangszerelés pazar és jó újra hallani a Csányi-tesók féle háttérvokálokat ! Még ha ezeket Szabi követi el ezúttal, Zoli nélkül.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.