Shock!

január 26.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghalt Tony Mills

0408tonymillsElhunyt Tony Mills. A Shy és a TNT volt frontemberénél tavasszal diagnosztizáltak utolsó stádiumban lévő hasnyálmirigyrákot.

Tavaszi diagnózisát követően elvitte a rák Tony Millst, a Shy és a TNT egykori frontemberét. „Megtört szívvel tudatom szerető férjem és legjobb barátom, Tony Mills halálhírét”, tette közzé az énekes felesége, Linda. „Akik ismerték, tudják, milyen jószívű és kedves személyiség volt: elkötelezett férj, aki szeretett csendesen élni, imádta az állatait és a motorjait. Humorérzéke sem hagyta cserben soha. Utolsó nyara élete legboldogabbja volt. Minden este azt mondta: ez egy újabb fantasztikus nap volt! Sok időt töltött a műhelyében a crossmotorja bütykölésével, hogy ősszel használhassa. A halála előtti este azt suttogta: jó életem volt, csak kicsit bosszant az a motor…”

Az 57 éves Mills a 2010-es évek elején már túlesett egy súlyos szívinfarktuson, de utána felgyógyult. Tavaly év végén azonban autóbalesetet szenvedett, és azóta folyamatosan problémák támadtak az egészségével, így számos kivizsgáláson járt. Végül megállapították: folyamatos fájdalmai és emésztőrendszeri problémái nem a karambolban összeszedett sérülésekkel állnak összefüggésben, hanem egy több mint egy éve növekvő daganat okozza őket, amelynek burjánzása csak felgyorsult a baleset következtében, illetve negatív hatásai is jobban érezhetők lettek ezután.

Mills a Shy hangjaként vált ismertté a '80-as években, de később számos projektben megfordult, és a TNT-vel is készített három nagylemezt már a 21. században.

 

Hozzászólások 

 
#3 Equinox 2019-09-23 15:53
Jó volt a Shy, főleg az Excess. TNT-ben is hallgattam, de nem vele készültek a klasszikus lemezeik.

Nyugodjon békében
Idézet
 
 
#2 zebraman 2019-09-19 14:30
Sajnálom szegényt.

A Shy-nak is voltak jó dolgai (csak a kiadókkal nem volt szerencséjük), de speciel vele elkészített Engine album a kedvenc TNT lemezem.
Idézet
 
 
#1 frontiers 2019-09-19 07:52
Kemény egy heten vagyunk túl :(

nyugodjék békében és köszönöm a sok kbsztt jó zenét
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.