Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghalt Randy Coven

0522randyNoha a családtól egyelőre nem érkezett hivatalos megerősítés, a Facebookon több helyen – így például Jeff Scott Soto oldalán – is azt lehetett olvasni, hogy elhunyt Randy Coven. A basszusgitáros korábban számos kiváló zenekart erősített szólisztikus, technikás játékával.

Május 20-án, 54 éves korában, egyelőre ismeretlen okokból kifolyólag elhunyt Randy Coven. Az amerikai basszusgitárost a legtöbben talán a néhai Ark szuperprojektből ismerhetik, ahol két elképesztően kreatív, mágikus erejű nagylemezt is készített Jorn Lande, Tore Østby és John Macaluso társaságában, és a hívek a mai napig várják, hogy a dolognak valaha folytatása legyen – változatlan formában erre eszerint sajnos már nem lesz lehetőség...

Coven emellett játszott többek között a Holy Motherben, Jack Starr, Yngwie Malmsteen és Vitalij Kuprij zenekarában, a kérészéletű CPR projektben Al Pitrellivel és John O'Reillyvel, az utóbbi években pedig egy Shadow Eden nevű formációval koncertezett New York környékén. Amint megtudjuk, mi történt Randyvel, természetesen hírt adunk róla.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 garfield 2014-05-22 11:40
azta rohadt, ez aztán jól tekerte....
R.I.P.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.