Shock!

szeptember 27.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még nyár előtt kijön az új Slipknot: „Sötétebb a We Are Not Your Kindnál, de tele van dallamokkal”

Amennyiben hihetünk Corey Taylornak, még az év első felében megjelenik a Slipknot új nagylemeze. Az énekes szerint az album meglehetősen sötét és agresszív, ugyanakkor roppant dallamos is egyben.

1005slipknot

Mindenképpen még idén, sőt, állítólag még az év első felében megérkezik a Slipknot új albuma, a 2019-es We Are Not Your Kind folytatása. A zenekar már tavaly felvette az anyagot Joe Barresi producer (Avenged Sevenfold, Queens Of The Stone Age, Chevelle) segítségével. „Jelenleg a keverés zajlik – mondta Corey Taylor énekes Eddie Trunk Trunk Nation című műsorában. – Minden kész, keverünk, ami baromi jó hír. Szerintem még úgy nagyjából három hónap, mire megjelenik. A borító is kész, és épp most szültük meg a címet, amit egyelőre még nem fogok elárulni. De mindannyian nagyon izgatottan várjuk. Szóval kevesebb mint három hónap, és jön a single, három hónap múlva pedig kihozzuk a lemezt is.”

A frontember a zenei irányvonalról is elárult egyet s mást. „Gyilkos a lemez. Sötétebb a We Are Not Your Kindnál, de tele van dallamokkal. Úgy szoktam jellemezni, mintha a Vol. 3 (The Subliminal Verses) súlyosabb változata lenne. Nagyon rétegelt a hangzás is. A súlyos részek baromi erőszakosak, de a melodikus oldal igen könnyen adja magát, tényleg rengeteg nagyszerű, fogós dallam került a dalokba. Alig várom, hogy mindenki hallhassa.”

A The Chapeltown Rag című dalt már novemberben bemutatták.

 

Hozzászólások 

 
#3 Equinox 2022-02-03 20:11
Idézet - Vermin:
Ez meglepően gyorsan ment...


Annyira azért nem, csak mi érezzük úgy, hogy egy nagy holtszezon az élet kb 2 éve. De attól még eltelt 2.5 év a We Are Not Yor Kind óta. Eredetileg 2 évet írtam, mert 2020-ra emlékeztem, és 2019 aug-bna jelent meg. Azért bőven belefér kb 3 év a 2 megjelenés között.
Idézet
 
 
#2 cápaidomár 2022-02-03 14:43
A WANYK bitang jó lett, a Subliminalt viszont nem csípem. Mindegy, várós, de kétlem, hogy jobb lesz az elődjénél.
Idézet
 
 
#1 Vermin 2022-02-03 11:47
Ez meglepően gyorsan ment...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.