Shock!

április 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Még mindig nem egyszerű a jövőre gondolnunk Austin nélkül”

Meglepetésszerűen egy második új dalt is bemutatott az Of Mice & Men. A zenekarból tavaly egészségügyi okok miatt kilépett Austin Carlile énekes, így az Unbreakable új kezdetet jelent számukra.

0424ofmice

Tavaly távozni kényszerült az Of Mice & Men soraiból Austin Carlile frontember: az énekes egy viszonylag ritka és az egész életminőséget meghatározó betegséggel, Marfan-szindrómával küzd, amely hosszabb távon sajnos összeegyeztethetetlennek bizonyult a kimerítő turnézással. Társai ugyanakkor továbbviszik a zenekart, és nem vettek be új frontembert, ezentúl Aaron Pauley basszer felel az énektémákért. „Még mindig nem egyszerű a jövőre gondolnunk Austin nélkül”, ismerte el ugyanakkor Aaron a BBC Radiónak. „De Austin is kifejezetten azt mondta: mindenképpen azt szeretné, ha nélküle is mennénk tovább. Nem szerette volna, ha bármi is lelassul a távozása miatt, legyen szó akár a koncertekről, akár másról. De azért néhány napunkba beletelt, mire döntést hoztunk a dologról…”

A csapat pár hete már bemutatta az első dalt ebben a friss leosztásban Unbreakable címmel, és most második friss témájuk, a Back To Me is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.