Shock!

június 17.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Még mindig közösen, zenekarként játszva a legjobb lemezt felvenni”

Forever And Back címmel meghallgatható a Mr. Big negyedik új szerzeménye. A dal a zenekar július 7-én érkező friss nagylemezén, a Defying Gravityn kap majd helyet.

0523mrbig

Defying Gravity címmel jelenik meg nyár közepén, a Frontiers gondozásában a Mr. Big új albuma. Az album már a harmadik lesz a sorban a zenekar újjáalakulása óta a What If… és a …The Stories We Could Tell óta. A producer ezúttal az a Kevin Elson volt, akivel a csapat annak idején első négy albumát is rögzítette, és mindössze hat nap alatt, szinte teljesen élőben rántották fel a dalokat. Újdonságot jelent ugyanakkor, hogy Pat Torpey dobos mellett a legutóbbi periódus koncertjein kisegítő Matt Starr játszott a lemezen. Torpey Parkinson-kórja miatt már a legutóbbi turnén is csak limitált formában vehetett részt.

„Nagyszerű volt az eredeti producerünkkel, Kevin Elsonnal visszatérni a stúdióba", mondja Paul Gilbert. „Vele rögzítettük az összes klasszikus albumunkat a '80-as és a '90-es években, és a Defying Gravityn is ismét egyből éreztük azt a bizonyos varázslatos összhangot. A lemezt pedig alapvetően élőben játszottuk fel. Az évek során minden lehetséges felvételi technikát kipróbáltunk már, de még mindig közösen, zenekarként játszani a legjobb ilyenkor. A gitárszólóim nagy részét is élőben, a csapattal közösen játszva rögzítettük. Elég keményen dolgoztam az utóbbi pár évben az improvizációimon, és ezen az anyagon ki is fizetődött most a dolog, akár a melodikusabb, akár az arcbőrt leolvasztó megoldásokat vesszük."

mrbig_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Open Your Eyes
02. Defying Gravity
03. Everybody Needs a Little Trouble
04. Damn I'm In Love Again
05. Mean To Me
06. Nothing Bad (About Feeling Good)
07. Forever And Back
08. She's All Coming Back To Me Now
09. 1992
10. Nothing At All
11. Be Kind

A már ismert 1992, Everybody Needs A Little Trouble és Mean To Me mellett most a Forever And Back című számot is meg lehet hallgatni. A zenekar ősszel turnézik majd Európában a The Answer és a Faster Pussycat társaságában, és ugyan a mostani állás szerint magyarországi fellépésük nem lesz, egy november 7-ei bécsi buliról megjelentek információk a napokban a csapat Facebook-oldalán. A helyzetet bonyolítja, hogy a hivatalos honlap szerint viszont ugyanaznap a svájci Prattelnben lépnek fel, vagyis egyelőre nem tudni, eljutnak-e a szomszédba...

 

Hozzászólások 

 
#2 Yolo 2017-07-02 10:34
Így megöregedett a shy guys ? O-O ????
Idézet
 
 
+3 #1 Roxx 2017-07-01 15:10
En csak azt nem ertem, miert ilyen borzaszto a keveres, megoli a zenet..:D Demonak is szodaval lenne csak jo...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.