Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Még jobban szélesítettük a Crobot spektrumát”

Három évvel ezelőtt, Welcome To Fat City címmel jelent meg a retro-rockban erős, pennsylvaniai Crobot új albuma. A Motherbrain című folytatás augusztus 23-án érkezik, és most megtekinthető róla a Low Life című dal videója.

0613crobot

A Mascotnál jelenteti meg nyár végén új, sorrendben negyedik nagylemezét a pennsylvaniai Crobot, azaz Brandon Yeagley énekes, Chris Bishop gitáros és Dan Ryan dobos, akiket élőben – elfoglaltságtól függően – James Lascu és Eddie Collins basszusgitárosok segítenek ki. „Szerintem ez egy sokkal sötétebb lemez úgy zeneileg, mint szövegileg és tematikájában", mondja Yeagley. „Itt szerepelnek az eddigi legsúlyosabb dolgaink, de a legfunkosabbak is, és ez a legfogósabb albumunk is. Még jobban szélesítettük a Crobot spektrumát. A szövegek pedig nem annyira varázslókról és sárkányokról, hanem inkább a mindennapi feszültségekről és az élet küzdelmeiről szólnak. Amikor az emberek meghallják, remélhetőleg azt mondják majd: igen, ez a Crobot. Albumról albumra fejleszteni akarjuk az identitásunkat, minden körülmények között eredetiek szeretnénk lenni. A zene persze fejlődni fog, de mindig crobotos lesz."

crobot_cA dallista az alábbi:

01. Burn
02. Keep Me Down
03. Drown
04. Low Life
05. Alpha Dawg
06. Stoning The Devil
07. Gasoline
08. Destroyer
09. Blackout
10. After Life
11. The Hive

A nemrég bemutatott Keep Me Down videó után a csapat a Low Life című szerzeményt tette közzé az albumról, amelyhez most hivatalos klipet is forgattak. A turnéról egyelőre nem tudni sokat, egyelőre csak néhány észak-amerikai koncertet kötöttek le nyár végére.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Björn Lefosson 2019-07-25 08:16
Szokásosan k....jók!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.