Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még egy szöveges videó az új Sabatonhoz

0604sabatonResist And Bite címmel elkészült egy új szöveges videó a svéd Sabaton Heroes című új albumához. A lemez május 16-án jön ki, Joakim Brodénék pedig júniusban ismét fellépnek Magyarországon, a pécsi Rockmaratonon.

Május 16-án jelenik meg a svéd Sabaton új albuma a Nuclear Blast gondozásában. A lemez címe Heroes lesz, borítóját Sallai Péter készítette. A banda Peter Tägtgren legendás Abyss stúdiójában rögzítette az albumot, amely mindenképpen vízválasztót jelent majd a karrierjükben, hiszen a legutóbbi Carolus Rex anyagot még a közvetlenül annak kiadása előtt menesztett tagsággal készítették, amelyből aztán csak Joakim Brodén énekes és Par Sundström basszusgitáros vitte tovább a zenekart. A csapat legfrissebb igazolása Hannes Van Dahl dobos, aki novemberben csatlakozott Joakimékhoz. A Carolus Rex egyébként a Sabaton történetének eddigi legsikeresebb kiadványa lett, csak Svédországban több mint 40 ezer példányban talált gazdára.

sabaton_c

A dallista az alábbi:

01. Night Witches
02. No Bullets Fly
03. Smoking Snakes
04. Inmate 4859
05. To Hell And Back
06. The Ballad Of Bull
07. Resist And Bite
08. Soldier Of 3 Armies
09. Far From The Fame
10. Hearts Of Iron

A Sabaton idén júniusban a pécsi Rockmaratonon is ott lesz a Sepultura, az Arch Enemy, a The Exploited és számos más zenekar társaságában.

A Resist And Bite, illetve a To Hell And Back hivatalos szöveges videója alább megtekinthető. Par Sundströmmel a Heroes kapcsán készített interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.