Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

McCafferty második utódját is megtalálta a Nazareth

0216nazNoha Dan McCafferty még csak másfél éve távozott a Nazareth soraiból, a veterán skót hard rockerek máris a második utódot igazolták le a helyére. A nemrég lelépett Linton Osborne utódja Carl Sentence lett.

Egy Persian Risk nevű bandában énekelt korábban Carl Sentence, a Nazareth új, sorrendben harmadik frontembere, aki már első meghallgatásán is lenyűgözte a Pete Agnew basszer által egyetlen őstagként vezetett csapat legénységét. „Mindössze fél szám alatt olyannyira meggyőzött minket, hogy akkor és ott, azonnal felajánlottuk neki az állást”, mondja Pete. „Mint gondolhatjátok, borzasztóan várjuk, hogy megkezdjük a közös próbákat, de egy kis időt még ki kell bekkelnünk, mert Carlnak a következő hetekre más elfoglaltságai is vannak. Szóval április előtt senki se számítson újabb adagnyi Nazre…”

A január közepén távozott Linton Osborne nagyjából egy évvel ezelőtt csatlakozott a skót rockerekhez, miután McCafferty légúti és keringési problémák miatt kénytelen volt nyugdíjazni magát. A banda utolsó Dannel készített albuma, a Rock 'N' Roll Telephone még tavaly került a boltokba.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.