Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megint új énekest kénytelen keresni a Nazareth

0224danlintonÚjból énekes nélkül maradt a skót Nazareth. Dan McCafferty utódja, Linton Osborne azért hagyta ott a csapatot, mert úgy ítélte meg, hogy nem működik a dolog.

Ősszel már számos lekötött koncertjét lemondani volt kénytelen a Nazareth, miután tavaly leigazolt énekesük, Linton Osborne összeszedett egy makacs torokfertőzést, a múlt héten azonban a téli brit turnét is törölték. Noha Pete Agnew basszer akkor azt írta, az ok Osborne betegségében keresendő, alighanem többről lehetett szó ennél, Linton friss nyilatkozata ugyanis már távozásáról szól, szimplán azzal az indokkal, hogy a közös kollaboráció nem bizonyult működőképesnek. „Innentől fogva nem vagyok a Nazareth tagja. Nem működött ez az egész sem az én részemről, sem a zenekaréról. Köszönetet szeretnék mondani Pete-nek, Jimmy Murrisonnak és Lee Agnew-nak a lehetőségért, meg persze Dannek is a támogatásért, a bátorításért (a képen is együtt láthatók - a szerk.). Leginkább pedig a rajongóknak – ti, srácok, egészen különlegesek vagytok, és értetek mégis megérte ez az egész”, írta az énekes a Facebookon, sok sikert kívánva társainak és leendő utódjának.

Linton nagyjából egy évvel ezelőtt csatlakozott a skót rockerekhez, miután az eredeti torok, Dan McCafferty légúti és keringési problémák miatt tavalyelőtt kénytelen volt nyugdíjazni magát. A banda utolsó Dannel készített albuma, a Rock 'N' Roll Telephone még tavaly került a boltokba.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.