Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Maynard: a többieknek „nem kellene mindent hétszázszor megrágniuk”

1118mjkMaynard James Keenan szerint nem rajta múlik, hogy a Tool immáron hét és fél éve nem adott ki új lemezt, ő továbbra is arra vár, hogy társai elé tegyék a kész zenei alapokat. A frontember elismerte: időnként fárasztja a banda hangszeres szekciójának maximalizmusa.

„Nem én írom a zenét, hanem a többiek, én pedig várom, hogy megmutassák nekem, amivel elkészültek”, mondta Maynard a Rolling Stone-nak. „Általában többször is átveszik a dalokat elejétől végéig, és ez egy hosszú folyamat. Egy hozzám hasonló ember számára pedig néha baromi fárasztó folyamat is egyben. A többiek sok szempontból nagyobb perfekcionisták, mint én, de nem tehet mást az ember, mint vár, és támogatja a tehetségük kibontását. Nem kellene mindent hétszázszor megrágniuk, bízhatnának az első benyomásaikban is. De ők így dolgoznak, szóval hagyni kell, hogy csinálják. Nem tudom neked megmondani, mikor lesznek készen a dalokkal.”

Mivel immáron 2013 végéhez közeledünk, a legutóbbi információk és Maynard mondatai fényében nyugodtan állíthatjuk: nemcsak a többször is belengetett tavaszi megjelenés teljesen valószínűtlen, hanem annak is örülhetünk, ha egyáltalán jövőre megjelenik a 2006-os 10.000 Days folytatása…

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Scud 2013-11-19 11:01
Kicsit unalmas már ez az egész. Ettől függetlenül persze több, mint valószínű, hogy lefosom majd a bokámat a gyönyörűségtől, amikor meghallom az új albumot.
Idézet
 
 
+5 #1 M 2013-11-18 19:18
Pedig már nagyon ideje lenne.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.