Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tool: „komoly előrelépés” az új dalokkal?

Eddig is tudtuk, hogy a Tool aktívan dolgozik az új dalokon, most azonban egy zenekarhoz közeli forrás komoly előrelépést emleget. A kását persze nem eszik olyan forrón, hiszen Maynard James Keenan énekes valószínűleg még most sem kapcsolódott be a zenekari munkába.

„Pár hete meglátogattam a zenekart, hogy megtudjam, miként állnak a dalszerzéssel, és boldogan számolhatok be róla, hogy nagyon komoly előrelépés történt az új anyaggal, különösen azzal a hosszú, úgymond epikus darabbal, amelynek a hangszerelésén a srácok most már jó ideje dolgoznak”, írta a Tool weboldalán egy csapathoz közeli forrás, aki ugyanakkor csak a banda hangszereseit, Adam Jones gitárost, Justin Chancellor basszert és Danny Carey dobost említi, vagyis Maynard James Keenan énekes még nincs jelen a próbákon. „Ezzel most nem azt mondom, hogy szinte mindjárt készen állnak a stúdiózásra, mert fogalmam sincs, mit terveznek ezen a téren. Abban sem vagyok biztos, hány daluk áll közel a befejezéshez jelen pillanatban, miként abban sem, milyen stádiumban vannak az énektémákkal akármelyik friss szerzeményhez. Csak annyit állítok, hogy ez a konkrét, nagyon hosszú nóta sokkal közelebb áll a befejezettséghez, mint amikor legutóbb hallottam, és hogy a Tool rajongóit garantáltan nem éri majd csalódás.”

Az új Tool album az első lesz a csapattól a 2006-os 10.000 Days óta, de ha fogadni kellene, hogy 2014-ben vagy 2015-ben jelenik meg, mi már lassan inkább az utóbbira tennénk a voksunkat…

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.