Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Máris új dalokon dolgozik a Slipknot

A Slipknot már korábban is egyértelművé tette, hogy a következő lemezre nem kell majd annyit várni, mint a tavaly megjelent .5: The Gray Chapterre. Jim Root gitáros egy friss interjúban most elárulta: már el is kezdték a munkát az ötleteken.

0518slip

„Kicsit már jammelgettünk, gyúrogattuk a riffeket, meg ilyesmi”, mondta Jim a brit Metal Hammernek, akik a hétvégi columbusi Rock On The Range fesztiválon interjúvolták meg őt. „De ez elég nehéz turnézás közben, mert nagyon sok minden vonja el az ember figyelmét, és így nem egyszerű belemélyedni a munkába. Szerintem minél többet jammelünk, annál több riff és ötlet születik majd, de a hangszerelésre és hasonlókra csak akkor lesz megfelelő időnk, ha kicsit lecsendesedik a turnéőrület. De folyamatban van a munka.”

Root természetesen nem tudott még túl konkrét dolgokat mondani a friss anyag hangulatáról. „Ez nehéz kérdés. Többféle módon is megközelíthetem ezt az egészet: mint amikor az Iowát hasonlítottuk az első lemezhez, vagy hogy ott vesszük fel a fonalat, ahol a Vol. 3: (The Subliminal Verses) vagy a The Gray Chapter után letettük… Egyelőre nehéz eldönteni, hogy még agresszívebb, még súlyosabb, még death metalosabb, vagy még agyasabb, kísérletezősebb, pinkfloydosabb irányba haladunk… Szerintem pont attól lesz olyan a zenénk, amilyen, mert sosem tudjuk előre, mit fogunk csinálni: hallatszik rajta, hogy nagyon természetes és nincs benne semmi megtervezett. Sosem gondoljuk végig, milyen lesz, milyennek kellene vagy milyennek nem szabad lennie.”

A csapat februári budapesti koncertjéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 Csabi 2015-05-19 11:45
Jó volt a tavalyi album,de Joey kell ide!Egy nagyon jó dalszerző,és ráadásul a zenekar legkaraktereseb b embere is ő volt.
Idézet
 
 
+1 #1 revdav11 2015-05-19 00:24
Mielőtt felveszik az új lemezt kurvagyorsan vegyék vissza Joeyt.
Ennek az együttesnek szüksége van Joey dalszerzői képességeire, és engem ez a Jay gyerek nagyon nem győzött meg. Se az élő, se az albumon nyújtott teljesítményéve l.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.