Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Máris készülnek az új Faith No More-dalok?

Jon Hudson egy nyilatkozata alapján úgy tűnik, simán lehet folytatása a Faith No More tavalyi visszatérő lemezének, a Sol Invictusnak. A gitáros már dolgozik az új dalokon.

0521fnm

Társszerzőként nem működött közre a tizennyolc év után megjelentetett Sol Invictus lemez dalaiban Jon Hudson gitáros, de egy friss interjú szerint mégis gyártja az ötleteket a folytatáshoz. „Akad pár ötletem, amelyeken jelenleg is dolgozom”, mondta az FNM Followersnek. „Eleve a turné után akartam elkezdeni melózni rajtuk, szóval most itt van ehhez a megfelelő alkalom. Összeválogatom őket, aztán megnézzük, mit lehet kihozni belőlük inkább előbb, mint később. Meglátjuk… Biztos vagyok benne, hogy én mondtam ki tavaly először a sajtóban: egyetlen dalt sem tettem hozzá a legutóbbi lemezhez. Mire bekapcsolódtam a munkálatokba, már elég anyagunk volt, így kontraproduktív lett volna mindenáron megpróbálni beerőltetni a saját ötleteimet azon a ponton. Így aztán inkább a többi dalon dolgoztam én is. Ugyanígy azokból az anyagokból sem használtunk fel semmit, amiket Billy Goulddal írtam a zenekar inaktív éveiben. Örülök, hogy ezek is elkészültek, függetlenül attól, mi lett belőlük. Sikerült összeraknunk pár olyan nótát, amikben rejlett potenciál, de ezen nem fejlődött túl a projekt, így aztán pontot tettünk a végére, és ez így van rendjén.”

Arról persze ettől még nem tudunk többet, mikor várható új album a Faith No More-tól. A zenekar idén mindenesetre nem is turnézik, viszont a debütáló We Care A Lot lemeznek lesz egy újrakiadása.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 notreadam 2016-06-15 17:35
Legyen új album és a King For A Day-hez álljon legközelebb zeneileg.Q'va nagy album,q'va jó nótákkal,mester mű!!!
A Sol Invictus , bár vannak jó pillanatai, elég gyengusz és finomkodó.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.