Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Máris arénakoncerteken bizonyíthatnak Portnoyék

Alig kezdte el az aktív koncertezést az Adrenaline Mob, Mike Portnoy és Russell Allen közös zenekara máris komoly amerikai lehetőséget kapott a Godsmacktől, akik augusztusban több koncertre is elviszik őket nyitóbandaként. A formáció teljes debütáló nagylemeze azonban csak 2012-ben várható.

A Godsmack jelenleg a monstre Rockstar Energy Drink Mayhem Festival turné egyik főbandájaként turnézik Amerikában többek között a Disturbed, a Megadeth, a Machine Head és a Trivium társaságában, augusztusban azonban önálló koncerteket adnak majd. Ezek közül hét bulin az Adrenaline Mob is sanszot kap rá, hogy komoly közönség előtt bizonyíthasson. „Személyesen is szeretném megköszönni Sully Ernának (a Godsmack énekese) és a Godsmack tábornak, amiért album nélkül is felajánlották nekünk ezt a lehetőséget", kommentálta a döntést Mike Portnoy. „Ez nemcsak elképesztő tökösségről tesz tanúbizonyságot, hanem arról is, hogy hisznek a zenében és az Adrenaline Mob élő energiájában. Örökké óriási anyaszomorítókként tartom majd számon őket emiatt a kis noteszemben!" A párosítás azért is szerencsés, mert az új csapat zenéjét korábban többek között maguk a tagok is a Godsmackével rokonították.

Az Adrenaline Mob augusztus 16-án játszik először a Godsmack előtt Myrtle Beach-en, utoljára pedig 27-én lépnek fel velük Grand Junctionben. Közben egy-két önálló klubbulit is adnak, de még jobb hír, hogy a turnéval egyidőben megjelenik tőlük egy négyszámos debütáló EP is. A Portnoy és Allen mellett Mike Orlando és Rich Ward gitárosokból, illetve Paul DiLeo basszerből álló csapat első teljes albuma ugyanakkor csak 2012 elejére várható.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Nagaarum 2011-07-22 22:12
Portnoy eddig egy műmájer volt, ezután meg egy balek...
Nem mondom, hogy nem élvezem...
Gonosz vagyok.
Nem érdekel...
Idézet
 
 
+1 #1 kamikaze 2011-07-22 11:52
Nekem ez változatlanul tetszik, jól nyomják, bár egy kicsit tényleg sok benne a szóló. Ezt a nótát, és a Dream Theater első új számát összehasonlítva valahol olvastam, hogy eddig 1:0 az Adrenaline javára. Nos, a kettőt nincs értelme egymással szemben értékelni, mert ez egy feldolgozás, az pedig egy saját szám. De ha sorrendet kéne meghatározni, egyértelműen a Dream mellett döntenék. Azért mert egyénibb, igényesebb zene, még akkor is, ha nem ez az eddigi legjobb felvételük. Árulkodó a két nóta eddigi megtekintéseine k száma is a youtube-on. A szerint kb. 10:0-ra vezet a Dream. Ettől függetlenül Portnoyékat is szívesen megnézném élőben, mert biztos, hogy jó zenét fognak játszani.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.