Shock!

május 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Marco Aro és Adrian Erlandsson is visszatérhetett a The Haunted soraiba

0626hauntedEgyelőre semmiféle bővebb közleményt nem bocsátottak ki, de az utóbbi napokban árnyékképek jelentek meg a The Haunted facebookos oldalán a zenekar új felállásának tagjairól. Noha biztosat még nem lehet tudni, okkal feltételezhető: a tavaly három tagját is elvesztett banda nem ismeretlen figurákkal folytatja tovább.

A zenekar egymáshoz képest pár napos rátartással, egyenként tette közzé a Facebookon a tagok sziluettjeit ábrázoló képeket, és ugyan még nem érkezett róla hivatalos megerősítés, okkal feltételezhető, hogy mind Adrian Erlandsson dobos (Paradise Lost, At The Gates), mind a The Haunted Made Me Do It és One Kill Wonder albumokon üvöltöző Marco Aro énekes (The Resistance) visszatért a svéd neothrasherek soraiba. Patrik Jensen gitáros és Jonas Björler basszer adott, Anders Björler helyén pedig Ola Englund (Six Feet Under, Feared) akasztja majd a nyakába a másik gitárt.

A legutóbbi Unseen lemezzel a tábort igencsak megosztó The Haunted októberben fogyatkozott kéttagúra, miután Anders Björler és Per Möller Jensen dobos is kilépett a bandából, nem sokkal azután, hogy a Björler-tesókkal ápolt rossz viszonya miatt Peter Dolving énekes is lelécelt tőlük. A főnök Jensen akkor csak annyit árult el, hogy a válás nem ellenségeskedés közepette történt, de ő maga is elismerte: így, hogy a banda mindössze belőle és Jonas Björler basszerből áll, fogalma sincs, mit hoz a jövő. Jensen akkor hangsúlyozta mindkettejük elkötelezettségét a The Haunted mellett, de türelmet kért a rajongóktól. Úgy látszik, a türelem most meghozta gyümölcsét…

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Kötelező 2013-06-27 09:07
VÉGRE!
Nekem bejött az Unseen a sok dallammal, de hogy ezek most minden idők legdurvább The Haunted lemezét fogják összerakni, az is biztos.
Idézet
 
 
+3 #2 björn 2013-06-26 23:23
Istentelenül jó zenekar lesz! :)
Idézet
 
 
+1 #1 kéjsóvár bohóc 2013-06-26 22:20
Istentelenül jó zenekar volt!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.