Shock!

augusztus 13.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Haunted: The Haunted Made Me Do It

Kerry Kingék kiadták a licenszet, kedvenc szléjerista zenekarom, olyan rifforgiát ömlesztett a nyakamba, hogy még most is a pentagramom keresem. (Zárójelben megjegyzem, tagcseréken esett át a zenekar, a neveket képtelen vagyok azonosítani, a svédeknél szinte mindenki Jenssen meg Johansson, viszont hallhatóan új az énekes - aki szerintem karakteresebb, mint elődje - meg a dobos is -, aki pedig sokkal lombardósabb fikcsiket ereszt el, mint elődje. Nem túlzottan érdekel ki kicsoda, a lényeg a korongba vésetett.)

megjelenés:
2000
kiadó:
Earache
pontszám:
10 /10

Szerinted hány pont?
( 7 Szavazat )

36 perc, és végigszáguldanak a tekerős gitárok és a tika-tika dobkíséret összes lehetséges variációján, egy kis meglepetést a 5-ös és 10-es nóta lassulása okoz, lebegős torzított ének kíséretében, utóbbi zárásként feloldás lett volna, de nem, mert fülemet simogatja a trrrr-dzsidzsi pattogása, és érzem, önkéntelenül nyúlok a replay gomb felé, mert ez jó, és nagyon kellett már, ide bele jól a fejembe. A nagy S betűs hatás és atyafiúszentlélek mellett, érzem a Metallica egyes korszakait is, halványan ugyan, de ott, meg persze az ős svéd erőt, ami At The Gates volt valaha.

Magától mozdul a nyak, dobol a vér, ahogy átjárja minden porcikámat, kellett már, mint nyár után a hűs ősz, mint gilisztának az eső, hallgatom hát hangosan, és megadom magam!

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.