Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Március végén jelenik meg a Prong feldolgozáslemeze

0110prongcViszonylag spontán módon, gyorsan felrántott Berlinben egy feldolgozáslemezt a Prong tavaly ősszel, ami március 30-án meg is jelenik. Tommy Victorék csupa olyan előadótól értelmeztek át dalokat a Songs From The Black Hole című gyűjteményen, akik köztudottan hatással voltak rájuk.

A Black Flag The Barsa, a Bad Brains Banned In D.C.-je, a The Adolescents Kids Of The Black Hole-ja, a Sisters Of Mercy Vision Thingje, a Killing Joke Seeing Redje, a Hüsker Dü Everything Galls Apartja és Neil Young Cortez The Killerje már biztosan szerepel majd azon a soron kívüli feldolgozásalbumon, amit nemrég rögzített a Prong. Tommy Victorék ősszel a német fővárosban töltöttek egy hetet, és ott rántották fel az anyagot, ami március végén jelenik meg a Steamhammer / SPV gondozásában.

A Prong tavasszal ismét Európában turnézik, és Magyarországra sajnos ismét nem jutnak el. Szerencsére osztrák dátum kettő is akad, így aki akarja, az április 27-én Grazban vagy április 28-án Bécsben megnézheti őket. A banda legutóbbi sorlemeze tavaly jött ki Ruining Lives címmel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.