Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már hét-nyolc komplett új dallal rendelkezik a Slipknot

Shawn Crahan a brit Metal Hammernek elárulta: soha azelőtt nem állt még olyan jól dalötleteket tekintve a Slipknot, mint most. A zenekar hangszereseinek már majdnem egy teljes lemeznyi dala állt össze.

slipknot_k2015_04

Több rajongó is aggodalmát fejezte ki azt illetően az utóbbi hónapokban, amiért a Slipknot az az eddigiektől eltérő munkamódszerrel dolgozik az új lemezen, Shawn Crahan szerint azonban nincs ok semmiféle kételyre. „A The Gray Chapter a karrierünk alighanem utolsó leckéje volt ezen a téren. Helyettesítenünk kellett egy basszert és egy dobost – az egyikük eltűnt, a másikat eltemettük. Nagyon nehéz idők voltak azok. Közben pedig mindenki azt kérdezgette, hogyan írunk majd dalokat, hiszen Paul és Joey már nincs velünk. Basszátok meg. Csináltunk egy kurva jó lemezt, amit nagyon szeretünk. És pontosan ezt folytatjuk majd most is. Már van is egy dátumom, amikor többen is bevonulunk a stúdióba, és elindítjuk a munkát a következő lemezen. De korábban már összejöttünk idén Jimmel és Jayjel Los Angelesben, hogy kicsit összerakjuk a turné közben született témáinkat. Nagyjából ötven kibaszott ötletünk állt össze, ezeket két hét alatt összefésültük, és hozzájuk raktunk még olyan témákat, amiket úgy egy éve írtunk. Több mint huszonhét dalvázlattal állunk neki a munkának, ebből hét-nyolc teljes dalnak tekinthető. Ezek persze még változhatnak, átírhatjuk őket, semmit sem véstünk még kőbe. De nagyon jó, hogy konkrét ötletekkel fordulhatunk rá a melóra. Soha nem tűnt még ennél kedvezőbbnek a jövő.”

Ami a jelenleg a Stone Sourrel dolgozó Corey Taylort illeti, egyelőre nem vesz részt a munkában, de ez sem jelent törést a Slipknotban. „Nem tudom, mit forgat a fejében Corey, mert ő is hozza majd a saját nótáit. Mi most csak írunk, ötleteket, hangulatokat, hangzásképeket gyűjtünk, aztán összerakjuk ezeket”, mondta Shawn.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Codename333 2017-11-02 20:31
Ha oylna kurva jó lesz mint a gray chapter akkor jöhet.Várjuk.Ne kellejn már állandóan fél évtizedeket várni egy slipknotra....
Idézet
 
 
-3 #1 revdav11 2017-11-02 12:16
"Basszátok meg. Csináltunk egy kurva jó lemezt, amit nagyon szeretünk."

Azért így 3 év távlatából a "kurva jó" elég erős jelző.
Kb. egy szinten van az All Hope Is Gone-nal ami a leggyengébb lemezük.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.